Dieta Acai Berry te ajuta sa slabesti 10 kg in 30 de zile

Fructele acai cresc in palmierii din zona Amazoniana si au un istoric de utilizare traditionala de cateva mii de ani. Acai au un continut bogat de fibre, acizi grasi esentiali omega3, 6 si 9, calciu, potasiu, vitaminele B1, B2, B3, c si E si multe alte minerale si substante nutritive. Fructele mici si mov au devenit populare din cauza cantitatii de antioxidanti pe care le contin, necesari pentru a elimina toxinele din organism, pentru a preveni cancer si pentru a incetini efectele procesului de imbatranire. Dieta cu acai berry este mediatizata si la anumite emisiuni ca Oprah Winfrey Show si Rachel Ray Show.

Nu este o dieta specifica, insa cei care tin regim de slabire pot folosi acai berry  la orice alt regim pe care il prefera. Se foloseste des cu produse de curatare a colonului sau cu alte suplimente nutritionale care ajuta la pierderea in greutate. Ideea este ca poti sa nu schimbi nimic in meniul zilnic (in cazul in care este sanatos si echilibrat), trebuie doar sa adaugi acai berry. Cu dieta acai berry poti slabi intre 5 si 10 kilograme pe luna.

Pe langa efectele pe care le au fructele acai berry asupra pierderii in greutate, cei care promoveaza dieta afirma ca fructele contin o combinatie perfecta de acizi grasi esentiali, aminoacizi si fitosteroli care lucreaza impreuna pentru a imbunatati rata metabolica, sistemul digestiv si pentru a reduce apetitul.

Printre avantajele pe care le prezinta dieta acai berry se numara si suplimentarea cu antioxidanti, intarirea sistemului imunitar si a sistemului cardiovascular. Acai ajuta la eliminarea grasimilor din organism pentru ca ajuta la cresterea ratei metabolice. Creste nivelul de energie si rezistenta organismului. Acai ajuta si la imbunatatirea circulatiei, reducerea semnificativa a celulitei si la leiminarea toxinelor din organism. Ca dezavantaj, amintim ca aceasta dieta nu incurajeaza persoanele care tin un regim de slabire sa faca schimbari sanatoase in stilul de viata.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onTuesday, September 4th, 2018 at 4:43 am and is filed under Acai Berry. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.