Cetona de zmeura si African mango

cetona-de-zmeura/cetona-de-zmeura-si-african-mango

cetona-de-zmeura/cetona-de-zmeura-si-african-mango

In ultimii ani cererea pentru produse pentru slabit a crescut dramatic din cauza ca tot mai multe persoane devin constiente de efectele devastatoare ale obezitatii.

Aceasta a dus la proliferarea tuturor tipurilor de suplimente pentru slabit de pe piata pentru a face fata cererii. Unul dintre noile produse pentru slabit este cetona de zmeura.

Cetona de zmeura este un supliment de slabire complet natural care s-a dovedit a fi eficient in arderea grasimilor in exces.

Formula sa incredibila este formata din cetona de zmeura ca ingredient principal si un amestec de antioxidanti puternici si super fructe. Aceste ingrediente din compozitia cetonei de zmeura care ajuta la arderea grasimilor sunt extracte de grapefruit, African Mango, fructe acai, alge, ceai verde, otet din cidru de mere si resveratrol.

Componenta African mango din continutul suplimentului actioneaza perfect cu cetona de zmeura pentru cresterea ratei metabolice. Aceste doua ingrediente ajuta la arderea grasimilor si transformarea lor in energia de care aveti nevoie pentru activitatile zilnice si pentru exercitii fizice.

Acai berry si resveratrolul sunt cunoscute pentru actiunea antioxidanta – care ajuta la mentinerea greutatii si la obtinerea unei stari mai bune de sanatate. Otetul din cidru de mere are capacitatea de a reduce retentia de apa, prevenind senzatia de balonare.

Ingredientul principal a suplimentului este cetona de zmeura. Este o enzima extrasa din zmeura si are proprietati de ardere a grasimilor. Enzima creste secretia adiponectinei care este responsabila cu modularea catabolismului acizilor grasi si reglarea glucozei. Cercetarile au aratat ca nivelul adiponectinei este invers proportional cu procentajul de grasimi. Pe scurt, cetona de zmeura va creste nivelul adiponectinei pentru a te asista in procesul de slabire naturala.

Folosirea cetonei de zmeura ca supliment dietetic este benefic pentru corp. Spre deosebire de suplimentele obisnuite, acesta este 100 % natural si nu are efecte secundare. Astfel, cetona de zmeura nu va ajuta doar la pierderea in greutate, insa si si la obtinerea si mentinerea unei starii bune de sanatate.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onThursday, February 7th, 2013 at 12:05 pm and is filed under Cetona de Zmeura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.