Cum poti slabi 8 kilograme in 2 luni cu dieta Olivia Munn

Olivia Munn a dezvaluit dieta si exercitiile secrete pe care foloseste pentru a slabi. Actrita de 31 de ani, care a jucat in I don’t know how she does si seria More as this story develops de pe HBO a relevat cum a reusit sa slabeasca 8 kilograme in 2 luni folosind dieta Olivia Munn. Cand a fost intrebata ce era permis in dieta sa a raspuns ca: multe. Deci, aceasta dieta nu este restrictiva si totusi e eficienta.

Intai, Olivia a creat o dieta numita”daca nu o pot vedea, nu o pot manca. De exemplu, cumperi un pui gata preparat de la magazin, care sa zicem ca suna destul de sanatos, dar acele sucuri maronii din tigaie ce contin? Zahar? Sos de soia? Daca nu stiu sigur, nu mananc.”

Olivia Munn pune accentul pe importanta sanatatii pentru ca ea este de parere ca trupul este singurul lucru cu care ramanem pe toata durata vietii si trebuie sa il ingrijim cum trebuie. Isi face cate un auto-examen in fiecare luna pentru a verifica posibilele modificari care au loc in corpul sau.

Cum arata un meniu pentru dieta Olivia Munn?

Micul dejun este foarte bogat, spre deosebire de alte diete. El include patru oua fierte tari, o rosie si un mango si un pahar de grapefruit proaspat stors. Pranzul si cina sunt formate din salate de pui cu legume proaspete. Gustarile includeau nuci crude, fructe uscate, insa in cantitati mici, si sunca slaba de curcan. Pe intreaga perioada a dietei, Olivia a consumat doar apa.

Pe langa acest meniu special, Olivia a folosit dansul aerobic, de trei ori pe saptamana, cate 45 de minute pe sesiune. Dansurile aerobice reprezinta si o alternativa amuzanta la alte antrenamente sau la jogging.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSunday, September 16th, 2018 at 4:43 pm and is filed under Cure de Slabire ale Vedetelor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.