Dieta Beverly Hills te ajuta sa slabesti 11 kilograme in 35 de zile

Dieta Beverly Hills a fost creata de Judy Mazel. Ea e de parere ca pierderea in greutate poate fi obtinuta consumand alimente in combinatii corecte si in ordinea corecta. Judy considera ca ordinea gresita a consumului anumitor alimente poate opri procesul de digerare a altora si ca acestea din urma cauzeaza depozitele de grasime. Grupele in care a divizat Judy alimentele sunt proteinele, carbohidratii, fructele si grasimile. Ea considera ca fructele trebuie consumatesingure si inainte de orice alt aliment din parcursul zilei. Adica, daca individul care tine dieta consuma o portocala, trebuie sa astepte cel putin o ora inainte sa consume orice alt fruct, de exemplu o para. Daca cel care tine dieta consuma un alt tip de mancare, ca proteine, trebuie sa astepte pana in ziua urmatoare pentru a manca iar fructe.

In cadrul dietei Beverly Hills, proteinele si carbohidratii nu pot fi consumate impreuna. Majoritatea produselor lactate intra in categoria proteinelor din scopuri de categorizare. Adica, cei care tin dieta pot consuma lapte cu mesele proteice, insa nu cu cele care contin carbohidrati. Grasimile sunt permise cu orice categorie de alimente, mai putin cu fructe.

Ordinea in care este consumata mancarea in cadrul dietei Beverly Hills este foarte importanta. Judy sustine ca fructele trebuie consumate primele. Dupa fructe urmeaza categoria carbohidratilor. Dupa acestea, urmeaza categoria proteinelor. Odata ce persoana care tine dieta a schimbat grupurile de alimente, el sau ea nu poate reveni la grupele anterioare pana in ziua urmatoare. Individul trebuie sa astepte doua ore inainte sa consume alimente din grupe diferite. Pe toata durata dietei, sunt interzise bauturile carbogazoase si orice aliment care contine indulcitori artificiali. Spre deosebire de alte diete, alcoolul este permis, insa este inclus in categoria carbohidratilor si trebuie consumat doar cu acestea. Desi restrictioneaza ordinea si combinatiile de alimente, cu ajutorul dietei beverly Hills de 35 de zile poti sa slabesti pana la 11 kilograme.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, July 13th, 2018 at 5:00 pm and is filed under Cure de Slabire ale Vedetelor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.