Dieta de slabit Rosedale pentru a slabi 7 kg in 3 saptamani

Dieta Rosedale a fost creata de doctorul Ron Rosedale si limiteaza carbohidratii si proteinele pentru a ajuta corpul sa stabilizeze nivelul de leptina, un hormon despre care se crede ca declanseaza cresierul sa traimita senzatia de foame in corp. Se crede ca leptina da semnale corpului pentru momentele in care ii este foame, cand este plin, cand sa produca grasimi si cand sa le arda. Nivelul ridicat de leptina ar trebui sa ii transmita creierului ca exista suficiente depozite de grasime si ca trupul nu trebuie sa mai stocheze.

Se crede ca persoanele supraponderale au creat o anumita rezistenta fata de nivelul normal de leptina din corp. Dieta Rosedale are ca scop echilibrarea leptinei si permite creierului sa fie constient de depozitele de grasime stocate in corp. Astfel, corpul va arde mai multe grasimi si va incepe pierderea in greutate. Rosedale sustine ca pierderea in greutate poate aparea fara a pierde masa musculara, daca leptina este echilibrata corect. Dieta incepe cu o perioada severa de restrictii de trei saptamani, greutatea pierduta in acest timp poate ajunge pana la 7 kilograme. Singurul aliment permis in aceasta perioada este un set alimente „A” al Dr. Rosedale. In timpul acestei perioade nu se consuma carbohidrati aproape deloc, iar consumul de proteine este limitat. Grasimile saturate sunt restrictionate, insa cele nesaturate sunt incurajate. Printre alimentele permise in aceasta parte a dietei enumeram casul de capra, homari, crabi, peste, masline, avocado si multe tipuri de nuci.

Dupa faza initiala a dietei sunt reintroduse alimente din grupa B. Unele dintre acestea includ fructele, cotletuld e miel, fripturi si fasole. A doua faza a dietei trebuie urmata pentru tot restul vietii pentru a ajuta la mentinerea nivelului de leptina a corpului. Dr. Rosedale sugereaza 15 minute de exercitii fizice in cadrul dietei Rosedale. El recomanda si anumite suplimente care ajuta la pierderea in greutate si care ajuta la mentinerea starii de sanatate. Dieta poate avea efecte pozitive asupra pacientilor care sufera de boli ale inimii, diabet, hipertensiune si alte boli sau afectiuni.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, July 7th, 2018 at 4:54 pm and is filed under Cure de Slabire ale Vedetelor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.