Dieta Kate Middleton

Pentru a se pregati pentru nunta cu printul William, Kate Middleton a tinut dieta ajungand de la masura 10 la 6. Au circulat diferite zvonuri cu privire la dieta tinuta de Kate, insa s-a dezvaluit ca tinand dieta dukan, o dieta care a devenit populara si in Romania, a reusit sa slabeasca in timp pentru nunta secolului. In ce consta diete Kate Middleton – in principiu pe consumul alimentelor cu index glicemic scazut, adica peste, legume si carne slaba, fasole si salate.

Dieta este formata din patru stadii: atacul, croaziera, consolidarea si stabilirea greutatii. Primul stadiu consta intr-o slabire rapida, pe urma o slabire mai sanatoasa si mai lenta, atingerea greutatii dorite si mentinerea sa.

In timpul primei stadii a dietei Kate se consuma doar alimente cu continut proteic ridicat, grasime si carbohidrati limitati. In cel de-al doilea stadiu se introduc legumele, insa fasolea, masarea, cartofii, lintea si nautul fac exceptie. In al treilea stadiu se introduc anumiet alimente noi insa in cantitati moderate, iar ultimul stadiu permite o alimentatie normala, cu exceptia unei zile pe saptamana, dedicate doar alimentelor cu continut proteic ridicat.

Dieta Kate Middleton nu se rezuma doar la alimentatie. Avand un stil de viata activa, ea intreprinde si exercitii fizice pentru conturarea muschilor. Sporturile practicate de ea sunt vaslitul, joggingul si exercitiile care implica greutati. Pentru  imbunatatirea flexibilitatii ea practica si yoga si exercitii cardio. Pentru tonifierea abdomenului si pentru a se asigura ca muschii i se lucreaza, Kate practica alternarea vitezei in timp ce alearga. Adica, timp de trei minute alearga la o intensitate alerta, ca urmatoareke 5 minute sa aiba o viteza moderata.

30 de minute de vaslit zilnic asigura tonifierea bratelor si diminuarea aripioarelor. Ele imbunatatesc postura si fac ca trupul sa devina mai flexibil si mai puternic. Prin ridicarea de greutati Kate isi defineste musculatura si isi imbunatateste coordonarea miscarilor.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onThursday, September 20th, 2018 at 4:52 am and is filed under Cure de Slabire ale Vedetelor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.