Cum sa slabesti cu dieta cu supa de pui

Dieta cu supa de pui este un regim de slabire de sapte zile care permite individului sa manance unul din cele cinci mic dejunuri aprobate in fiecare zi si supa de pui in cantitati nelimitate. Totusi anumite versiuni ale dietei ale dietei pot fi urmate pe perioade mai lungi de timp si repetate oricand. Dupa micul dejun, singurul tip de mancare permis pentru consum pana in ziua urmatoare este supa de pui. Este o dieta restrictiva, care anunta persoanele care o tin ce anume au voie sa consume si sa bea in perioada respectiva.

Cum spuneam, dieta cu supa de pui permite alegerea unuia dintre cele cinci mic dejunuri permise. Majoritatea dietelor incurajeaza incercarea fiecarei optiuni, iar apoi repetarea optiunii preferate in urmatoarele doua zile ale dietei. Primul mic dejun consta in un iaurt cu vanilie, fara grasimi si jumatate de ceasca de salata de fructe; a ldoilea mic dejun include o ceasca de branza ricotta cu jumatate de lingurita de zahar si putina scortisoara. Pot fi incluse doua felii de paine integrala si 3 smochine uscate. Al treilea mic dejun consta in o ceasca si jumatate de cereale integrale, lapte si jumatate de ceasca si suc de portocale. Micul dejun 4 permite individului sa includa un corn din grane integrale, cateva grame de cascaval cheddar si jumatate de ceasca de suc de prune. Varianta 5 implica o ceasca si jumatate de cereale integrale si lapte fara grasimi.

Printre beneficiile dietei cu supa de pui sunt incluse pierderea de greutate intr-un pas moderat si sigur, printr-o combinatie de exercitii si alimentatie sanatoasa. Supa de pui este de regula cu continut scazut de calorii si contine multe legume diferite, care sunt parte importanta a unei diete sanatoase. Consumul acestei supe poate ajuta persoanele care tin dieta sa se simta mai plini mancand mai putine calorii, lucru care poate usura mentinerea unei diete cu continut caloric scazut.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, June 30th, 2018 at 4:55 am and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.