Cum sa slabesti si sa iti detoxifiezi organismul cu dieta cu sucuri

Exista mai multe variante ale dietei cu sucuri naturale, unele mai restrictive ca altele, insa toate promoveaza aceleasi beneficii: detoxifierea organismului si slabirea, cat si ridicarea niveluluid e energie. Nu se recomanda inceperea unei diete fara a cunoaste in prealabil avantajele si dezavantajele pe care le prezinta fiecare in parte. In ceea ce priveste dietele de acest gen, trebuie sa tii cont de anumite lucruri.

Pentru a beneficia de vitaminele si nutrientii pe care ii ofera fructele si legumele, trebuie sa tii minte ca acestea trebuie consumate crude, nu fierte sau preparate termic deoarece vitaminele se pot distruge astfel. Consumand legumele si fructele in stare proaspata, in forma de salate sau sucuri, te vei asigura ca truputl tau primeste nutrientii necesari  de care are nevoie.

Anumite studii arata ca dieta cu sucuri poate ajuta si persoanele care sufera de anumite boli grave, de exemplu cancerul. Daca esti adepta dulciurilor, a mancarurilor semipreparate, a cafelei si a alcoolului, dieta cu sucuri va ajuta la detoxifierea organismului si la pierderea kilogramelor in plus. S-ar putea sa experimentezi dureri de cap, ameteli si lipsa de energie in prima faza a detoxifierii, insa acestea dispar odata cu curatarea organismului.

De ce anume ai nevoie? E foarte simplu, ai nevoie de un robot de bucatarie capabil sa stoarca fructele si legumele, iar daca esti fana smoothies, ai nevoie si de un blender. Bineinteles, trebuie sa stii cum sa alegi fructele si legumele. Dieta cu sucuri  iti permite sa inlocuiesti una sau mai multe mese ale zilei cu sucurile sau acestea pot fi adaugate meniului zilnic. Totul depinde de organismul tau si de kilogramele pe care doresti sa le pierzi in perioada respectiva. Poti fi creativa, sa optezi pentru spanac, sfecla, rosii, ananas, telina pentru a le include in sucuri. In cazul in care gustul este prea acru pentru tine, poti adauga suc de mere. In functie de stilul in care tii dieta, poti slabi intre 10 si 20 de kilograme intr-o perioada de 30 zile.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSunday, June 24th, 2018 at 4:46 pm and is filed under Cure de Detoxifiere, Cure de Slabire, Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.