Cura de slabire bazata pe Antidieta

Cura antidieta

Cura antidieta

Cura de slabire bazata pe antidieta este un regim de dieta asociata – adica se bazeaza pe modalitatea de combinare a alimentelor. Se considera ca aceste tipuri de diete sunt mai putin eficace si ca necesita o stare buna a sanatatii pentru a putea fi urmate. Antidieta are la baza alimentatia in proportie de 70% cu fructe si verdeturi, care, insa, nu au voie sa fie amestecate cu alimente de origine animala sau produse lactate. In plus, antidieta presupune efectuarea de exercitii abdominale diverse, detrei ori pe zi cate 20 de minute. In timpul antidietei se consuma doar apa distilata, insa nu in timpul meselor; iar pentru asezonarea salatelor sau a preparatelor se foloseste ulei de masline sau suc de lamaie. Bineinteles, prajirea alimentelor este interzisa.

Ca durata, antidieta pentru slabit dureaza intre una si trei luni; procesul de slabire incepe in prima luna cu pana la cinci kilograme. Elementele pe care se bazeaza antidieta sunt rosiile, mazarea, carnea de pui, pepenele galben si grepfruit. Avand in vedere ca este o dieta asociata, ea se recomanda doar persoanelor adulte si perfect sanatoase sau persoanelor cu greutate mult peste normal deoarece impune destul de multe restrictii si pentru ca implica efectuarea exercitiilor.

Cum arata planul de dieta:

Dimineata se servesc fructe proaspete si sucuri de fructe sau de verdeturi proaspete, cat si salate.

La pranz se recomanda zarzavturi sau legume fierte, nuci si seminte (de soia sau ovaz).

La cina se recomanda paine, cartofi si legume sau carne de pui sau peste si lactate.

Desi alimentatia antidietei este una sanatoasa ea poate fi mai greu urmat pe timp indelungat. Slabirea are loc treptat si constant, insa dureaza ceva mai mult timp. totusi, consumul de fructe si legume in cantitati mai ridicate, cat si reducerea consumului de grasimi pot fi baza unui stil de viata mai sanatos pe viitor.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onWednesday, January 30th, 2013 at 4:55 pm and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.