Cura de slabire cu apa fiarta

Cura cu apa fiarta

Cura cu apa fiarta

Cura de slabire cu apa fiarta este si un regim care ajuta la detoxifierea organismului eliminand substantele toxice. Dupa cum spune si numele, cura de slabire cu apa fiarta  are la baza apa fiarta. Cura de slabire are doua variante:

Prima varianta a curei de slabire cu apa fiarta este cea mai simpla si dureaza trei saptamani. In prima saptamana se bea o jumatate de litru de apa fiarta, seara,  in fiecare dimineata, pe stomacul gol. In a doua si a treia saptamana cantitatea de apa creste treptat, pana cand in a treia saptamana se bea un litru si jumatate de apa, tot  pe stomacul gol. Pe parcursul zilei se consuma mancare obisnuita.

A  doua varianta a curei de slabire cu apa fiarta te ajuta sa pierzi kilograme si la detoxifierea organismului. Aceasta varianta este formata din doua etape. Prima etapa a curei de slabire cu apa fiarta dureaza 15 zile. In prima zi a curei se bea dimineata, pe stomacul gol, cate un pahar de apa fiarta si racita, urmanda ca in urmatoarele sapte zile numarul paharelor de apa sa creasca gradat, iar in cea de a noua zi numarul paharelor de apa scad in sens invers. Desi aceasta etapa a curei de slabire cu apa fiarta nu prezinta restrictii alimentare, trebuie sa elimini din regimul alimentar alimentele prelucrate ca mancarea fast food, conservele etc.

A doua etapa a curei de slabire cu apa fiarta consta in sapte zile lipsite de grasimi, in afar de uleiul de masline care se poate folosi la prepararea salatelor. Regimul alimentar din aceasta perioada presupune eliminarea anumitor alimente ca preparatele din carne si carnea, lactatele si branzeturile cu continut ridicat de grasimi, zaharul si painea alba. In schimb, alimentele permise in etapa a doua a curei de slabire cu apa fiarta sunt laptele si iaurtul degresat, mierea (pentru a inlocui zaharul), orezul fiert, painea graham, fructele si legumele, cerealele integrale.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onSunday, November 11th, 2012 at 4:00 pm and is filed under Cure de Detoxifiere, Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.