Cura de slabire cu fructe si lactate

Fructe si lactate

Fructe si lactate

Cura de slabire cu fructe si lactate  este un regim restrictiv care se bazeaza pe trei elemente de baza si anume lapte, banane si grapefruit. Ideea de baza a curei de slabire cu fructe si lactate este ca, pe parcursul unei zile, se mananca doar un singur tip de fruct si un singur produs lactat. De exemplu, cel mai des intalnite combinatii sunt bananele cu lapte sau grapefruitul cu branza. Cura de slabire cu fructe si lactate poate fi urmata o perioada de maxim o saptamana, tocmai din cauza ca este prea restrictiva si nu ofera corpului substantele nutritive de care are nevoie.

Perioada minima care poate fi tinuta cura de slabire cu fructe si lactate este de trei zile, timp in care se pot pierde aproximativ trei kilograme.

Cura de slabire cu fructe si lactate nu este recomandata persoanelor care sufera de probleme renale sau hepatice.

In cazul dietei cu banane si lapte se iau trei mese pe zi care constau fiecare dintr-o cana de 0,25 litri de lapte degresat sau ceai neindulcit si doua banane. Bananele pot fi consumate ca atare, impreuna cu laptele sau coapte in coaja la cuptor.

In cazul dietei cu grapefruit si branza se iau tot trei mese pe zi, care constau intr-un grapefruit taiat in bucati amestecat cu 100 grame de branza degresata. In cazul ambelor diete, apa si ceaiul pot fi consumate in cantitatea dorita, iar laptele sau branza pot fi inlocuite cu iaurt degresat pentru ca asigura o mai buna digestie.

Partile buna ale curei de slabire cu fructe si lactate  este ca poate fi urmata oriunde. Senzatia de foame nu apare pentru ca bananele sunt satioase. Este ideala pentru persoanele vegetariene cat si pentru cele care vor sa economiseasca si totusi sa slabeasca, fara sa apeleze la adjuvanti. Totusi, dieta nu trebuie continuata pentru o perioada prea lunga pentru ca ea prezinta carente nutritive importante.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onThursday, July 12th, 2018 at 4:43 am and is filed under Cure de Slabire, Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.