Cura de slabire cu pepene rosu

Cura cu pepene rosu

Cura cu pepene rosu

Cura de slabire cu pepene rosu are doar 48 de calorii per ceasca fiind fructe fara grasimi si fara colesterol. Ei contin vitaminele A, C, B6, B1, potasiu si sunt o sursa excelenta de magneziu. Pepenii rosii ofera mai multe substante nutritive per calorie pentru ca au un continut bogat de apa (90 %) care ajuta la transportarea nutrientilor catre celule. In plus, pepenii rosii  au o sursa concentrata de antioxidanti care previn daunele cauzate de radicalii liberi si posibil si cancerul, astmul si chiar si artrita. Aprovizionarea corspunzatoare de vitamina B promoveaza nivelul de energie si protejeaza creierul si fibrele nervoase de la posibile daune.

Cu ajutorul curei de slabire cu pepene rosu poti slabi pana la patru kilograme in zece zile. Si cum anume? Simplu. La micul dejun se mananca mereu aceleasi alimente, adica o felie de pepene rosu, 50 grame paine prajita si o cana de ceai sau cafea cu zaharina sau simpla. In fiecare zi se consuma trei litri de ceaiuri de plante si sucuri de fructe neindulcite.

Cum arata meniul pentru cura de slabire cu pepene rosu:

In prima zi a curei se consuma la pranz 100 grame de carne fiarta de vita, 100 grame orez fiert cu sos de rosii si o felie de pepene rosu; la cina 50 grame de branza de vaci, o felie de paine prajita si pepene rosu, in orice cantitate.

A doua zi a curei de slabire cu pepene rosu implica la pranz paine prajita, 50 grame piept de pui si o felie de pepene, la cina 100 grame de peste slab, felie de paine prajita si o felie de pepene.

A treia zi a curei: la pranz 30 grame spaghete cu sos de rosii, pepene in orice cantitate, la cina o salata mare de legume si o felie de pepene.

A patra zi la pranz; un castron de supa crema de legume cu crutoare, 50 grame de piept de pui si o felie de paine prajita si o felie de pepene, la cina doi cartofi natur si verdeata si pepene in orice cantitate.

Ultima zi a curei de slabire cu pepene implica la pranz 50 grame carne fiarta cu sote de ciuperci si pepene rosu in orice cantitate, iar la cina 50 de grame branza de vaci, doua felii paine prajita si pepene rosu in orice cantitate.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onSaturday, December 29th, 2012 at 4:44 am and is filed under Cure de Detoxifiere, Cure de Slabire, Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.