Cura de slabire cu varza

Cura cu varza

Cura cu varza

Cu siguranta ai auzit de cura de slabire cu varza si rezultatele sale minune. Varza in sine este un aliment magic fiind capabil sa stimuleze functiile ficatului, sa ajute la detoxifierea organismului, cat si sa creasca diureza corpului. Adica va trebui sa consumi ceva mai multa apa ca de obicei. Cura de slabire cu varza consta in consumul zilnic de supa de varza.

Cura de slabire cu varza dureaza maxim o saptamana, timp in care se poate pierde din greutate cu pana la sase kilograme. Singurul dezavantaj al curei de slabire cu varza este ca prezinta un dezechilibru in ceea ce priveste substantele nutritive, motiv pentru care dureaza doar o saptamana.

Dupa cum spuneam, elementul cheie al curei de slabire cu varza il reprezinta supa de varza care se prepara in felul urmator:

Ingredientele necesare sunt: 8 fire de praz, 1 kilogram de rosii, o varza mare de aproximativ doua kilograme, 3 ardei grasi, 2 bucati de telina, patrunjel, usturoi, ceapa, leustean si altele.

Dupa ce se taie varza se caleste la foc mare timp de aproximativ un sfert de ora, dupa care se adauga usturoiul, leusteanul, patrunjelul si restul legumelor.

Tot amestecul se fierbe in aproximativ trei litri de apa.

Un exemplu de meniu pentru cura de slabire cu varza ar arata astfel:

Luni: supa si fructe

Marti: supa, fructe si un cartof copt

Miercuri: supa, fructe si legume

Joi: supa, fructe, un pahar de lapte degersat si o banana sau doua

Vineri: supa, putina carne slaba (150 – 200 grame), salata de rosii

Sambata: supa, 200 – 250 grame de carne slaba si salata de rosii

Duminica: supa, orez, legume si salata de legume

Dupa cum ati observat, cura de slabire cu varza, desi presupune consumul a multa supa, nu este o dieta exagerat de restrictiva, ea permitand introducerea treptata a mai multor alimente cu aport de vitamine diferit. Totusi, se recomanda evitarea consumului de fasole si mazare.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, June 29th, 2018 at 5:33 am and is filed under Cure de Detoxifiere, Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.