Cura japoneza pentru a slabi 3 kg in 3 zile

Nu e surprinzator ca Japonia este tara cu rata cea mai mica a obezitatii pentru ca japonezii consuma alimente proaspete, preparate sanatos. De fapt stilul lor de viata include consumul pestelui proaspat, a legumelor si a orezului. Consumand doar alimente proaspete si evitand anumite alimente ca dulciurile, carbohidratii, carnea rosie, cura japoneza te poate ajuta sa slabesti pana in 3 kilograme in doar 3 zile.

Alimentele permise includ pestele care poate fi preparat in mai multe forme: la aburi, la gratar sau sushi, legume proaspete sau preparate pe aburi, alge marine care pot fi incluse in salate si supe, orezul ca garnitura pentru alte tipuri de mancare, diferite supe si ceaiuri. Incearca sa iti pregatesti mancarea fara a utiliza ulei.

Cura japoneza poate fi de mai multe tipuri, in functie de durata sa. Cea mai rapida dieta de slabire japoneza este cea de trei zile in care poti slabi pana la trei kilograme. Este potrivita pentru persoanele care vor sau trebuie sa slabeasca rapid.

Cum arata acest tip de dieta rapida?

In prima zi a dietei se fierb 250 de grame de orez pentru 20 de minute. Dupa racire se adauga cateva picaturi de lamaie sau un mar ras. Orezul nu trebuie condimentat cu sare (sarea ajuta doar la retentia de apa, care trebuie evitata in timpul dietei). Cantitatea de orez obtinuta se imparte in trei portii care se consuma pe toata durata zilei. In a doua zi a dietei se consuma peste. Acesta poate fi preparat la gratar sau pe aburi si poate fi condimentat cu lamaie sau ierburi aromatice. In aceasta zi se poate consuma intre 500 si 700 de grame de peste. A treia zi a dietei se consuma iar orez, in aceeasi modalitate ca in prima zi a dietei.

Cura japoneza de trei zile este o dieta destul de restrictiva, insa la sfarsitul ei te vei bucura de o pierdere de pana la 3 kilograme.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onThursday, August 30th, 2012 at 4:48 pm and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.