Dieta asiatica de slabit

Dieta asiatica de slabit este o modalitate de consum foarte veche si respectata. De mii de ani, oamenii din pasrtea asiatica urmeaza o dieta bazata pe plante ca orez, legume si fructe. Spre deosebire de dietele vestice, carnea este rareori felul principal a unei mese, accentul fiind pe savoare. Pestele se mananca des ca aliment principal al mesei. Este o dieta foarte sanatoasa, legata in culturile Asiatice si de practicile religioase si traditii.

Dieta asiatica se bazeaza pe prepararea mancarii care este fie cruda, fie preparata pe aburi, la gratar sau stilul wok. Continutul zilnic obisnuit al dietei este de 1200 – 1400 de calorii.

Alimentele incluse sunt: granele si alimentele din fibre caorezul, porumbul, painea, cerealele; legumele care sunt consumate in cantitati mari: morcovi, varza, legume cu frunze verzi, ceapas i multe altele; fructele – folosite des si pentru a da aroma mancarii, ca desert si crude; nuci si legume – reprezinta sursa primara de proteine; uleiuri vegetale si, optional, peste si produse lactate. Produsele lactate nu fac parte din majoritatea dietelor asiatice, insa daca sunt incluse ele trebuie sa fie cu continut scazut de grasimi sau consumate cu moderatie. Alimentele saptamanale sugerate sunt dulciurile, carnea de pui si ouale. Alimentele lunare sugerate includ carnea rosie, care poate fi consumata de cateva ori pe luna sau de mai multe ori in cantitati mai mici.

Consumand o dieta care este predominant bazate pe plante, caloriile sunt foarte putine. Condimentele si stilul de preparare ofera un gust si o experienta stimulanta ajutand consumatorul sa se simta satisfacut.

Printre beneficiile dietei asiatice este inclusa prezenta antioxidantilor, o categorie de vitamine si minerale, care ajuta la prevenirea daunelor asupra corpului provocate de anumite substante numite radicali liberi. Radicalii liberi sunt produse de functiile corpului si de toxinele ingerate ca fumul de tutun si radiatii. Antioxidantii reduc impactul negativ al radicalilor liberi si reduc riscul de formare al unor forme de cancer si a bolilor de inima.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, June 23rd, 2018 at 4:53 pm and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.