Dieta cu alimente crude pentru a slabi 10 kg in 30 de zile

Dieta cu alimente crude este un regim de slabire care presupune ca minim 75 % din alimentele consumate sa fie crude si nu procesate sau gatite. Este mai degraba o filozofie si o alegere de a schimba stilul de viata decat o dieta simpla de slabire. In mod general, cei care practica dieta sunt de parere ca cu cat mai aproape este o persoana sa consume o dieta 100 % cruda, cu atat mai buna va fi sanatatea persoanei respective. Mancarea cruda este cea neprocesata, a carei tenperatura nu a ajuns niciodata peste 47 de grade.

Cei care tin dieta cu alimente crude pot fi vegetarieni, care nu mananca produse care provin din animale sau care consuma lactate, dar nu consuma carne, sau omnivori, care mananca si legume si carne, atata timp cat sunt crude. Majoritatea sunt vegetarieni, care prefera mancarea organica, neincalzita, negatita si neprocesata. Printre alimentele crude sunt legumele si fructele proaspete, semintele, nucile, cerealele integrale, fructe si legume uscate, sucuri de fructe si legume nepasteurizate, lapte de cocos, alge, legume incoltite, oua crude. Desi o dieta cu alimente crude elimina timpul de gatire, prepararea mancarii poate consuma timp. Planuirea meselor este esentiala pentru un aport echilibrat de vitamine si minerale din dieta.

Avantajele unei diete cu alimente crude includ slabirea, care poate fi de pana la 10 kilograme intr-o perioada de 30 de zile, cresterea nivelului de energie, o digestie imbunatatita, sistem imunitar mai puternic, claritate mentala si creativite, piele cu aspect mai sanatos si reducerea riscului de a dezvolta boli cardiovasculare si alte afectiuni cronice. Totusi, de regula se recomanda ca trecerea la alimente crude sa fie crescuta treptat si nu prin schimbari radicale. Initial, persoanele care trec la o dieta cu alimente crude pot experimenta simptome ale detoxifieriii organismului ca migrene, senzatii de greata, pofte si depresie. Uneori se recomanda suplimentele de vitamine sau minerale pentru a evita deficiente care pot aparea in functie de tipul de alimente alese.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onTuesday, June 26th, 2018 at 5:03 pm and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.