Pierde 5 kg in 2 saptamani cu dieta Atkins

Dieta Atkins este numita dupa fondatorul ei, doctorul Robert C. Atkins. Este bazata pe restrictia carbohidratilor si accentueaza consumul proteinelor si a grasimilor, impreuna cu suplimente de vitamine si minerale. In Statele Unite era foarte populara, incepand ca revolutia scazuta in carbohidrati, care a condus la alimente si preparate cu cotninut scazut de carbohidrati in magazine si restaurante. Pe toata durata dietei, dr. Atkins recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa in fiecare zi pentru a evita deshidratarea si constipatia. Recomanda si o doza zilnica de nutrienti prin suplimente cu multi-vitamine. Cu ajutorul acestei diete puteti slabi intre 5 si 10 kilograme.

Dieta Atkins este compusa din patru faze. Prima faza, cea de inductie limiteaza cantitatea de carbohidrati la 20 de grame pe zi. In schimb sunt permise proteinele, inclusiv carnea, pestele si ouale, cat si grasimile sanatoase (uleiuri de seminte si legume). Condimentele cu grasimi ridicate sunt acceptate in cantitati nelimitate. Teoria Atkins este ca aceste alimente cu continut ridicat de grasimi imbunatatesc aroma meselor, facand dieta mai usor de mentinut. In aceasta faza a dietei are loc o pierdere brusca in greutate.

Dupa prima faza a dietei, care are loc doua saptamani, urmeaza faza a doua. In aceasta perioada are loc o scadere  mai lenta. Se introduc alimente cu carbohidrati care contin substante nutrtive: fasole verde, nuci braziliene, avocado, fructe de padure si cereale integrale. In prima saptamana, adaugati 25 de grame de carbohidrati in fiecare zi, iar in a doua saptamana 30 de grame. Pe urma reveniti la cantitatea zilnica initiala de carbohidrati. In faza a treia continuati sa cresteti cantitatea de carbohidrati cu 10 grame pe zi pana recastigati putin din greutate si reveniti la cantitatea initiala de carbohidrati.

La o luna dupa ce ati atins greutatea dorita incepeti mentinerea greutatii, adica faza a patra a dietei Atkins. Puteti consuma intre 90 si 120 grame de carbohidrati pe zi, in functie de varsta, sex si nivelul de activitate.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, July 9th, 2018 at 4:44 am and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.