Regimul de slabit cu morcovi

Regim de slabit cu morcovi

Regim de slabit cu morcovi

Dulci in mod natural, deliciosi si crocanti, morcovii sunt adaugari sanatoase pe care le puteti face in lista de cumparaturi pentru regimul de slabit. Intr-adevar, aceste radacini leguminoase vin impreuna cu multi compusi benefici pentru sanatate ca betacarotenii, vitamina A, minerale si antioxidanti ca sa amintim cateva. Printre beneficiile morcovilor amintim imbunatatirea vazului, prevenirea cancerului, proprietati anti – imbatranire, abilitati antiseptice, previne bolile cardiovasculare, detoxifierea organismului, dinti si gingii sanatoase.

Tocmai din acest motiv a aparut regimul de slabit cu morcovi. El poate sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus, insa ii poate ajuta si pe cei care vor sa adopte un stil de viata si o alimentatie sanatoasa. Regimul de slabit cu morcovi este usor de tinut si nu dauneaza sanatatii. In cazul in care regimul este urmat pentru o perioada de trei saptamani se pot pierde pana la zece kilograme.

Cum arata meniul pentru regimul de slabit cu morcovi?

Cu 15 – 30 de minute inaintea micului dejun se consuma un pahar de apa care contine o lingurita de miere si o linngura de otet de mere

La micul dejun: o ceasca de ceai si 400 – 500 de grame de morcovi dati pe razatoare. Acestia se pot amesteca cu doua lingurite de ulei de masline si se poate presara patrunjel sau marar. Tineti minte sa nu adaugati sare.

Ora 11 (gustarea): se consuma o ceasca de ceai, apa minerala, suc de fructe

La pranz la ora 14: o farfurie cu supa calda de zarzavat, 200 – 500 de grame de morcovi fierti, asezonati cu verdeata

La gustarea de la ora 17 se repeta cea de dinainte

La cina, in jurul orei 20 se consuma o farfurie cu supa de zarzavat

In cadrul regimului cu morcovi trebuie sa aveti grija ca dupa ora 20 sa consumati cat mai putine lichide. Iar pentru a evita efectul yo – yo, se recomanda ca regimul de slabit cu morcovi sa se tina de doua ori pe saptamana, dupa terminarea celor trei saptamani.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !



Related Posts

This entry was posted onFriday, July 13th, 2018 at 5:27 am and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.