Slabeste 6 kg in 2 saptamani cu dieta South Beach

Dieta South Beach este o regim de slabire pe termen scurt si rapida combinata cu o dieta pe termen lung care implica controlarea caloriilor. Dieta South Beach este diferita de alte diete populare deoarece face diferente intre carbohidratii „buni” si cei „rai” bazandu-se pe indexul glicemic si grasimile „bune” de cele „rele” bazandu-se pe gradul de saturatie. Creata de doctorul Arthur Agatson, dieta era initial dezvoltata pentru pacientii obezi cardiaci care aveau probleme cu mentinerea dietelor obisnuite cu continut scazut de grasimi.

Dieta South Beach este divizata in trei faze. Prima faza dureaza primele doua saptamani ale dietei. In aceasta periaoda se pot pierde pana la 6 kilograme, mai ales din zona abdomenului. Acest lucru presupune ca persoana care tine dieta nu are voie sa consume paine, paste, orez, cartofi, fructe, lapte, alimente coapte, inghetata, alcool, nimic ce contine zahar sau faina si nimic cu continut prea ridicat de grasimi. Nu se pune accent pe controlarea portiilor, insa aportul caloric zilnic trebuie sa fie intre 1200 si 1400 de calorii impartit intre cele trei mese principale si doua gustari.

Dupa cele 2 saptamani, cel care tine dieta poate adauga cantitati limitate de carbohidrati „buni” cu un index glicemic scazut. In aceasta faza se poate slabi aproximativ 1 kilogram pe saptamana. Alimentele permise le includ pe cele din prima faza insa si urmatoarele: cereale integrale, pain si paste din cereale integrale, lapte cu grasime scazuta, nuci, fasole, legume cu amidon, vin si majoritatea fructelor. In cazul acestora, se aplica controlarea portiilor. Aceasta faza a dietei se mentine pana individul ajunge la greutatea ideala, moment in care se trece la faza a treia a dietei, mentinerea greutatii.

Lista alimentelor restrictionate in faza a treia a dietei South Beach este asemanatoare su cea din faza a doua. Cei care incalca regulile dietei in ultimele doua faze sunt sfatuiti sa inceapa dieta de la prima faza. Pe langa pierderea in greutate, dieta ajuta la scaderea riscului de a dezvolta boli cardiovasculare, pofte mai putine, controlarea greutatii pe toata durata vietii.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, September 17th, 2018 at 4:46 am and is filed under Cure de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.