10 strategii pentru reusita unei cure de slabire

Strategii de slabire

Strategii de slabire

Senzatia de foame poate fi diminuata cu ajutorul sucurilor. Sucul de la o lamaie amestecat cu un pahar de apa este ideal inainte de masa, va diminua senzatia de foame si nu vei mai avea tendinta sa maninci peste masura. Insa, trebuie sa tii minte ca sucurile nu trebuie sa contina zahar. Eventual, poti apela la un indulcitor pentru ca are mai putine calorii.

In fiecare seara inainte de a te culca, vizualizeaza-te in corpul pe care ai dori sa il ai. Avand aceasta imagine in minte va fi usor sa urmezi cura de slabire pana la sfarsit.

O alta strategie pentru a reusi sa urmezi cura de slabire pana la capat este sa nu iti faci cumparaturile cand esti infometata. Daca iti planifici din timp lista de alimente sau exemple de meniuri, vei fi mai putin tentata sa cumperi alimente care s-ar putea sa aiba prea multe calorii.

Pentru a ajuta digestia, invata sa mananci mai lent. Astfel, vei simti senzatia de satietate mai repede si vei manca mai putin.

In momentul in care urmezi o cura de slabire este indicat sa gatesti mancarurile cu o zi inainte. Astfel, vei respecta mai usor mancarurile din planul de dieta.

Ca sa ai pe deplin senzatia de satietate, bea un pahar cu apa in timpul mesei

Majoritatea curelor de slabire nu includ alimentele hipercalorice. In momentul in care simti nevoia pentru ceva dulce bea un pahar cu apa si mananca ceva mai sanatos de exemplu un mar, un iaurt degresat, o banana etc.

Dupa masa fa un pic de miscare pentru ca digestia sa fie mai usoara.

In cadrul curei de slabire cat si pentru detoxifierea corpului, bea cel putin un litru si jumatate de apa, de preferabil plata. Ajuta si la mentinerea frumusetii pielii.

Pentru fiecare cura de slabire ajuta sa faci  miscare. Adica trebuie sa eviti liftul si sa mergi ceva mai mult pe jos.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, July 2nd, 2018 at 4:57 am and is filed under Cure de Slabire, Diete de Slabire, Metode de slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.