5 minciuni despre dietele de slabire

Diete de slabit

Diete de slabit

Autorii dietelor de slabire fac diverse promisiuni si recomandari stiintifice in legaturile cu regimurile respective. Insa, multe dintre ele nu sunt tocmai adevarate. Pentru multe femei, batalia cu greutatea poate parea fara sfarsit pentru ca, desi kilogramele se aseaza usor pe anumite parti ale corpului (cum ar fi soldurile, zona abdominala), este destul de greu sa le dam jos. Astfel, nu e de mirare ca suntem in stare sa credem aproape orice. Cine chiar doreste sa slabeasca si sa aiba un stil de viata sanatos, trebuie in primul rand sa isi schimbe regimul alimentar si sa fie constient de ceea ce doreste sa faca.

Va prezentam cateva minciuni despre dietele de slabire:

  • Proteinele slabesc – fals. Proteinele sunt cele care construiesc muschii, oasele si organele, insa asta nu inseamna ca o portie in plus de proteine iti va oferi muschi de atlet sau ca vei slabi miraculos.
  • Caloriile negative sunt secretul unei diete de slabit. Aceasta afirmatie este complet neadevarata pentru ca ele, pur si simplu, nu exista.
  • Enzimele ard grasimi. Este adevarat ca fructele exotice contin enzime, insa rolul lor este de a ajuta la digerarea proteinelor. Deci, degeaba consumi mult ananas, caci circumferinta taliei tale si greutatea vor ramane la fel.
  • Numai grasimile ingrasa. Desi grasimile reprezinta un risc destul de mare in cadrul dietelor de slabire si contin mai multe calorii decat alte tipuri de alimente, ele nu sunt singurele care ingrasa. Totul depinde de cantitatea de alimente consumata
  • Persoanele supraponderale mananca mai mult ca cele slabe. Anumite studii au aratat ca persoanele slabe mananca mai mult ca cele supraponderale. Insa, pentru ca au o rata metabolica mai rapida, ele nu arata acest lucru. Motivele pentru metabolismul incet sunt hormonii, mostenirea genetica si, uneori, prea multe diete de slabit care afecteaza metabolismul.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onSaturday, January 19th, 2013 at 4:52 am and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.