6 strategii dr Oz ca sa ramai motivata

Strategii de motivare

Strategii de motivare

Daca vrei sa te tii de rezolutiile dietetice, trebuie sa ai un plan. Dr Oz isi impartaseste strategiile sigure care sa te ajute sa te tii de planul nou de dieta saptamana viitoare, luna viitoare si pentru restul vietii.

Recunoaste si accepta ca, ocazional, eventual, vei gresi. „Treci peste asta” spune dr Oz. cel mai important lucru intr-un plan de dieta este sa stii cum sa faci fata cand faci o greseala. Cand gresesti, accepta ideea si treci peste.

Concentreaza-te asupra schimbarilor mici. 100 de calorii mai putin pe zi poate face o diferenta spune dr Oz. Fiecare program de dieta pe termen lung are la baza aceeasi observatie – consumul cu 100 de calorii mai putin decat in mod normal. Nu merita sa te infometezi, deoarece acest lucru trimite semnale corpului tau sa depoziteze mai multe grasimi. Deci, poti face pasi  mici, dar bine, pentru a reusi sa slabesti.

Gaseste ceva sa te motiveze ca sa te tii de planul de dieta, ceva ce vrei mai mult decat a doua felie de tort, portia in plus de lasagna sau al doilea cocktail, spune dr Oz, ceva ce sa iti aminteasca de ce tii dieta. Poate e vorba de o poza cu tine din vremurile vechi – pune-o pe frigider sau undeva la vedere. Fa curatenie prin dulap, cu siguranta vei gasi o pereche de pantaloni preferata din tinerete pe care nu vroiai sa o arunci pentru ca sperai sa iti mai vina si in viitor. Agata hainele undeva unde sa le vezi in fiecare dimineata cand te imbraci.

Gaseste un substituit pentru mancare. Nu mancam mereu din cauza foamei. Daca ceea ce te determina sa mananci este sentimentul de plictiseala, tristete sau manie, va trebui sa iti canalizezi emotiile spre alte activitati.

Dr Oz sugereaza sa iti gasesti un prieten de dieta, cineva pe care sa te poti baza in momentul in care simti ca vei ceda tentatiei.

Evita situatiile si oamenii care te-ar putea tenta sa iti abandonezi dieta. Este mult mai usor sa te lasi convins cand prietenii te roaga insistent sa impartiti portia de cartofi prajiti sau de prajitura.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, August 31st, 2018 at 5:00 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.