Cum sa slabesti 5 kg in 2 saptamani

Dieta disociata

Dieta disociata

Dieta disociata este un regim alimentar de doua saptamani care promite slabirea inceata, insa constanta. Este recomandat ca procesul de slabire sa fie mai incet pentru ca greutatea obtinuta sa se mentina cu usurinta, indiferent de excesele alimentare ulterioare. Regulile de baza ale dietei disociate de slabit sunt ca fiecare va manca atat cat pofteste sau cat ii cere organismul, totul se indulceste cu zaharina si este necesar a se lua o tableta Polivitamina, o fiola de vitamina C si un complex de vitamine B. In cadrul dietei de slabit nu se recomanda utilizarea medicamentelor diuretice si nici a celor hormonale. In plus, cantitatea de ceai si cafea se limiteaza la maxim sase cesti pe zi.

Dieta disociata nu presupune numararea caloriilor. Desi unele alimente sunt permise in cantitati nelimitate, se recomanda sa nu faceti excese si sa nu mancati daca nu aveti senzatia de foame. De regula, se mananca des si putin, tocmai pentru a evita senzatia de foame. Este recomandat sa beti apa plata sau minerala pentru hidratarea corpului si pentru eliminarea toxinelor. Cantariti-va zilnic pentru a nu depasi greutatea dorita.

Dieta de slabit disociata este impartita in cinci etape:

In prima etapa, care dureaza se poate slabi intre trei si cinci kilograme si poate dura o saptamana sau doua, in functie de preferintele fiecaruia. La inceputul acestei perioade s-ar putea sa apara senzatia de foame, care, insa, dispare dupa cateva zile dupa ce organismul se obisnuieste.

A doua etapa are aceeasi durata, insa se slabeste intre doua si trei kilograme. Alimentele sunt aceleasi, insa se adauga sase grame de carbohidrati.

A treia etapa, de aceeasi durata, permite pierderea a doua – trei kilograme si include inca opt grame de hidrocarbonate.

Etapele patru si cinci sunt aproximativ la fel, insa se mareste cantitatea de hidrocarbonate la pana 40 de grame. Aceasta limita se va mentine toata viata.

 

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onFriday, June 15th, 2018 at 5:02 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.