Cum sa slabesti 5 kg intr-o saptamana cu regimul cu ceapa

Regim cu ceapa

Regim cu ceapa

Regimul cu ceapa  este asemanator altor regimuri de slabit care au la baza un singur aliment. Cu ajutorul acestui regim puteti sa slabiti pana la cinci kilograme intr-o singura saptamana, fara sa renuntati pentru totdeauna la alimentele preferate. Este un regim fulger, recomandat persoanelor care vor sa slabeasca intr-un timp cat mai scurt. Se deosebeste de alte regimuri de slabit prin faptul ca supa de ceapa poate fi consumata oricand si in orice cantitate.

La baza regimului cu ceapa sta supa de ceapa, care se prepara astfel: se pun opt cepe mari curatate intr-o oala cu doi litri si jumatate de apa. Se adauga un kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline fara samburi si niste baza pentru mancaruri (vegeta). Amestecul se fierbe timp de jumatate de ora.

Structura regimului cu ceapa:

Luni – consumati supa de ceapa pe tot parcursul zilei. Puteti sa beti in orice cantitate, insa doar in sorbituri mici. Se poate consuma si ceai.

Marti – se consuma tot supa de ceapa pe tot parcursul zilei, insa pranz consumati si o salata si o para. Nu uitati ca puteti sa beti si ceai.

Miercuri – este cea mai dura zi a regimului cu ceapa pentru ca nu se poate manca nici supa de ceapa si nu se poate bea nici ceai. Incercati sa faceti cat mai multa miscare.

Joi – Beti supa de ceapa rece pe tot parcursul zilei. Nu uitati sa o beti in sorbituri mici. La pranz, puteti manca putina branza degresata.

Vineri – alternati supa de ceapa cu ceai.

Regimul cu ceapa este un tip de dieta restrictiva, care include foarte putine substante nutritive. Se recomanda ca acest regim sa nu fie urmat prea mult timp pentru a nu aparea probleme de malnutritie. Insa, cu ajutorul regimului puteti slabi cinci kilograme intr-o saptamana. In perioada ulterioara regimului, reveniti la regimul alimentar obisnuit, insa fara excese de paste fainoase, grasimi sau dulciuri.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onSunday, November 25th, 2012 at 4:42 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.