Cum sa slabesti 8 kilograme in doua saptamani

Minus 8 kilograme

Minus 8 kilograme

Este vorba despre un regim de slabit care pune accentul pe tipul de alimente consumate, cat si pe consumul de apa. Dupa cum se stie, apa ajuta la eliminarea substantelor toxice din organism, care, pe langa faptul ca face bine corpului, te ajuta si la pierderea in greutate. Cu ajutorul regimului de slabit poti sa slabesti in jur de 8 kilograme in doar doua saptamani.

Ideile de baza ale regimului de slabit sunt: trebuie sa bei opt pahare de apa in fiecare zi (echivalentul a aproximativ doi litri), se foloseste cate o grasime in fiecare zi, indulcitorii se militeaza la trei pe zi, iar legumele si fructele folosite trebuie sa fie proaspete sau congelate. In cazul salatelor se foloseste gramajul.

Ce interzice regimul de slabit? Este interzis sa mananci vita sau peste trei zile la rand, iar vita, miel si porc doua zile la rand. Nu se folosesc doua tipuri de proteine si nici doua tipuri de carbohidrati in acelasi preparat culinar. In cadrul regimului de slabit este important sa nu sari peste mese – acest lucru iti poate crea foame si te poate provoca sa mananci mai mult decat e necesar. De asemenea, trebuie sa tii minte sa nu mananci nimic cu patru ore inainte de culcare.

Pentru eficienta maxima a regimului de slabit se recomanda sa nu consumi cartofi, orez si cereale in aceeasi zi, si niste carne de vita sau de miel in aceeasi zi cu branza de vaci sau peste.

Exemplu de meniu pentru regimul de slabit. La micul dejun se pot consuma doua fructe la alegere (excluzand bananele, mango si strugurii negri) si un baton proteic. La pranz se consuma un tip de proteine, vegetale, un fruct si un carbohidrat. La cina se consuma o proteina, doua vegetale, un carbohidrat, un baton proteic, o grasime, un pahar de lapte.

Fructele, lactatele si carbohidratii se recomanda sa fie consumate inainte de ora patru.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, September 3rd, 2018 at 4:44 pm and is filed under Diete de Slabire, Metode de slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.