Cum sa slabesti mancand

Slabesti mancand

Slabesti mancand

Urmand aceasta dieta de slabire vei putea slabi intre zece si 15 kilograme fara a pune la loc kilogramele pierdute. Telul dietei de slabire nu este doar acela de a ajuta sa slabesti, dar si de schimbare a metabolismului.

Dieta de slabire consta intr-un regim alimentar care se reia in mod identic din patru in patru zile si dureaza 90 de zile. In cazul in care doresti sa slabesti mai putin, poti intrerupe dieta, insa metabolismul va ramane la fel si exista riscul ca acele kilograme pierdute sa revina in timp. Partea buna a dietei de slabire este ca vei putea slabi pana cand ajungi la greutatea optima, printr-un proces de slabire constant si uniform.

Micul dejun al dietei de slabire este identic pentru cele 90 de zile. El consta din cateva fructe ca merele, perele, bananele, citricele si altele.

In prima zi a dietei de slabire se consuma proteine:

La pranz se consuma 200 de grame de carne fiarta sau fripta, o felie de paine integrala si salata verde in cantitate nelimitata, insa fara ulei. Dupa masa se beau 250 ml de supa calda, insa numai partea lichida, fara niciun fel de paste. In cazul in care nu doriti sa consumati carne, o puteti inlocui cu trei oua fierte/lapte/iaurt/branza. La cina se repeta pranzul. Insa, daca la pranz ati consumat carne trebuie sa procedati la fel si la cina.

In a doua zi a dietei de slabire se consuma fibre. La pranz puteti consuma legume si verdeturi de orice fel, crude sau fierte, insa fara ulei, o felie de paine integrala, salata verde. Cantitatea de legume trebuie sa corespunda cu cea a unei farfurii adanci. La cina meniul este identic, insa in cantitate injumatatita.

A treia zi a dietei de slabit este dedicata carbohidratilor. La pranz puteti consuma paste cu sos de rosii d exemplu; iar la cina doua felii mici de tort sau trei portii de inghetata si, obligatoriu, o bucatica de ciocolata neagra.

Ultima zi a dietei de slabit este dedicata fructelor, in cantitati nelimitate. Pranzul si cina sunt identice. In ultimul dietei de slabit, o data pe luna, dupa ziua cu fructe, se consuma doar apa pentru o zi, timp in care sunt permise cafeaua si ceaiul in cantitati nelimitate.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSunday, July 15th, 2018 at 4:50 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.