Dieta 3 ore pentru a slabi sanatos 1 kilogram pe saptamana

Dieta 3 ore este bazata pe conceptul ca pierderea in greutate se obtine cel mai eficient mancand cantitati mici frecvent, in acest caz, o data la trei ore. Dieta a fost creata de Jorge Cruise, autorul cartilor de succes 8 minute dimineata si Dieta 3 ore. Desi nu are formare ca nutritionist profesionalist, el a creat dieta testand-o pe pielea lui.

Dieta 3 ore este un regim de dieta bazat pe filozofia ca programarea meselor este mai importanta decat tipul alimentelor consumate. Cruise este de parere ca rata metabolica a organismului poate fi crescuta daca se mananca la fiecare trei ore. O rata metabolica ridicata este de dorit pentru ca provoaca trupul sa arda mai multe calorii. Cele trei reguli de baza ale dietei sunt: ia micul dejun la o ora dupa trezire, mananca la fiecare trei ore si nu mai consuma nimic cu trei ore inainte de culcare.

Dieta necesita trei mese care sa alterneze cu doua gustari, la intervale regulate de trei ore. Sunt recomandate anumite alimente, insa dieta nu ofera un regim de zi cu zi. Cruise recomanda si consumul a 8 pahare de apa in fiecare zi. Consumul de cafeina este limitat, insa cei care tin dieta trebuie sa bea cate 2 pahare de apa pentru fiecare ceasca de cafea consumata. Astfel, efectul de deshidratare al cafeinei este evitat.

Dieta 3 ore nu este scazuta in carbohidrati, bogata in proteine si cu grasimi foarte putine. Mesele trebuie sa includa o cantitate echilibrata de carbohidrati, proteine si grasimi. Se pune accentul pe alegerea alimentelor potrivite si asupra controlarii portiilor. Astfel, se poate limita aportul caloric zilnic la 1450 pentru o pierdere in greutate inceata dar sigura. Multi nutritionisti sunt de parere ca acest numar de calorii functioneaza pentru pierderea in greutate. Dieta dureaza de regula 28 de zile, insa poate fi repetata de pesoanele care doresc sau au nevoie sa slabeasca mai mult. Desi slabirea nu este brusca, se poate slabi intre 1 si 2 kilograme pe saptamana, reprezinta o slabire sanatoasa, care nu forteaza corpul si nu il priveaza de vitamine si nutrienti necesari.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, July 2nd, 2018 at 4:58 am and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.