Dieta cu supa „magica”

Supa magica pentru slabit

Supa magica pentru slabit

Dieta cu supa „magica” este o dieta hipocalorica care se bazeaza pe limitarea aportului caloric. Este un regim traditional pentru slabit, care consta in consumul unei supe de verdeturi care poate fi servita in orice perioada a zilei. Aceasta asigura aportul de proteine si grasimi animale deoarece alterneaza cu alte alimente. Durata dietei cu supa „magica” dureaza o saptamana si se poate slabi intre patru si sase kilograme. Elementele de baza ale dietei sunt ceapa, ardeii, rosiile, varza si bananele. Totusi nu este indicata persoanelor care sufera de anemie sau celor care sunt predispuse la anemie.

Dupa cum spuneam, dieta cu supa „magica” are la baza o supa de legume, si anume: sase cepe mari, doi ardei verzi, doua conserve mari de rosii, o legatura de telina, o varza mare, sare si piper. Tot acest amestec se trece prin mixer.

Prima zi a dietei cu supa „magica” se consuma supa, fructe in cantitatea dorita, exceptand bananele si ceai neindulcit sau suc de afine.

A doua zi se consuma supa si orice fel de leguma cu frunza verde – la masa de seara se poate adauga si un carof copt.

A treia zi se pot consuma supa, fructe si zarzavaturi; a patra zi presupune supa, banane si lapte degresat.

A cincea zi a dietei de slabit se consuma supa si carne de vaca, de cel putin doua ori pe zi (125 – 250 de grame), impreuna o cutie mijlocie de rosii sau cateva rosii proaspete.

A sasea zi a dietei consta in supa, carne si zarzavaturi.

Ultima zi a dietei consta in orez integral, suc de fructe si zarzavaturi si, bineinteles, supa.

Printre beneficiile dietei cu supa „magica” amintim ca ea permite o slabire rapida, putand slabi intre patru si sase kilograme intr-o saptamana, are loc o usoara detoxifiere a organismului, in timp ce permite aportul substantelor nutritive. Dieta cu supa „magica” potrivita in momentul in care trebuie sa slabesti repede si usor.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, September 21st, 2018 at 5:00 pm and is filed under Cure de Detoxifiere, Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.