Dieta de 5 zile: regularizarea glicemiei

Creata de nutritionistul Adele Puhn, dieta de 5 zile pentru slabit este considerata miraculaosa. Filozofia de baza a dietei este ca prin regularizarea glicemiei vei elimina poftele pentru mancaruri nesanatoase ca cele care contin zahar, amidon, cafeina si alcool. Odata ce nivelul glicemic este stabilizat nu vei mai avea fluctuatii de energie, care deseori declanseaza apetitul sau poftele pentru alimente gresite.

Dieta de 5 zile se refera la perioada necesara pentru a regla nivelul glicemic. Puhn explica in detaliu ce alimente sunt permise si la ce ore. Dieta implica trei mese principale si 3 – 4 gustari mici infiecare zi. Sunt cateva reguli in ceea ce priveste ora meselor: micul dejun trebuie luat la 30 de minute dupa trezire. Pranzul trebuie consumat inainte de 1 dupa masa, iar cina nu mai tarziu de 7 seara. Nu este voie sa treaca mai mult de trei ore intre mese si de aceea se recomanda gustarile, de exemplu o gustare intre micul dejun si pranz si una sau doua intre pranz si micul dejun.  Micul dejun consta intr-o combinatie de proteine si complecsi de carbohidrati, in timp ce pranzul si cina include proteine si legume. Ca gustare sunt recomandate fructele cu index glicemic scazut si legumele ca merele, telina si pepenele. Cei care tin dieta trebuie sa evite anumiet alimente cu idnex glicemic ridicat ca iaurturile, banane, struguri si produse de patiserie.

Toate regulile dietei de 5 zile trebuie urmate cu exactitate, altfel ea trebuie luata de la inceput. Odata ce glicemia este stabilizata, sunt permise unele rasfatari ocazionale. Pe langa pierderea in greutate, dieta ajuta la eliminarea carbohidratilor rafinati si a zaharului, se adreseaza factorilor psihologici implicati in consumul excesiv de mancare. Programul de dieta poate fi ajustat pentru a se potrivi vegetarienilor si persoanelor cu rezistenta fata de insulina. Totusi, este o dieta restrictiva care elimina multe tipuri de alimente si poate fi dificil de mentinut. Poate fi prea scazuta in calorii si carbohidrati pentru a efectua activitati fizice, iar faptul ca nivelul de nutrienti este scazut fac ca dieta sa fie o abordare pentru pierderea in greutate pe termen scurt.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onTuesday, January 8th, 2013 at 4:57 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.