Dieta de slabire cu struguri

Dieta cu struguri

Dieta cu struguri

Dieta de slabire cu struguri este o dieta depurativa care ajuta corpul sa elimine substantele toxice si il ajuta in procesul de regenerare ducand la scaderea in greutate. De regula, ele sunt recomandate de catre medicii naturisti, dar nu numai. Cele mai bune perioadde pentru a urma diete de slabire de acest gen sunt primavara si toamna.

Dupa cum v-ati dat seama, baza dietei de slabit cu struguri o reprezinta strugurii. Acestia pot fi consumati in orice cantitate pentru o perioada de o saptamana. In general se pot consuma intre doua si patru kilograme de struguri pe zi. Dieta de slabit cu struguri poate fi repetata o data la patru sau cinci luni.

Elementele de baza ale dietei cu struguri sunt supa de verdeturi si strugurii. Dieta de slabit cu struguri dureaza o saptamana, timp in care se pot pierde intre doua si trei kilograme. Totusi, dieta nu este recomandata persoanelor care sufera de diabet.

Cum se tine dieta de slabit cu struguri: la mesele principale ale zilei, care trebuie restranse intre jumatatea diminetii si a amiezii se consuma struguri, integral. De cateva ori pe zi se poate consuma cate o portie de supa de legume, insa fara sare, si se pot bea infuzii de plante, in catitatea dorita.

Partea buna a dietei de slabire cu struguri este ca pe durata ei nu apare nici senzatia de oboseala, nici de foame. Partea mai putin avantajoasa este ca o parte din greutatea pierduta o reprezinta apa si nu grasimea, fiind mai degraba o dieta diuretica.

Dr. Gheorghe Soare – Medic primar endocrinologie, medic principal medicina interna este de parere ca dieta de slabire cu struguri “Este potrivita mai ales pentru persoanele cu gusturi culinare vegetariene sau cu probleme de retentie a lichidelor. Endocrinologii mai conservatori le pot gasi neadecvate, in timp ce unii medici homeopati le recomanda ca semiajunari.”

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, August 31st, 2018 at 4:54 am and is filed under Cure de Detoxifiere, Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.