Dieta de slabire cu unt de arahide pentru a slabi sanatos 1 kg pe saptamana

Cercetarile recente arata ca dieta cu unt de arahide nu ajuta doar la pierderea in greutate, dar este si mai usor de mentinut decat multe alte cure de slabire populare. Pentru ca untul de arahide face parte din meniul zilnic al multor oameni si pentru ca are un gust placut, multe persoane gasesc ca este mai usor sa mentina aceasta dieta.

Mesele tipice din fiecare zi a dietei cu unt de arahide

Este o dieta cu aport caloric redus in care poti consuma intre 4 si 6 linguri de unt de arahide pe zi. Un mic dejun obisnuit include o banana, cereale si lapte, un pranz obisnuit implica un sandwich cu unt de arahide si un mar. Ti se permite sa iei chiar si o gustare intre pranz si cina si, un lucru care nu surprinde, implica unt de arahide. In schimb, cina nu include unt de arahide. Masa recomandata pentru cina este un piept de pui fara piele, alune zdrobite sau maruntite, un avocado si o salata.

Controlarea portiilor si exercitii fizice

Chiar si in cazul acestei diete trebuie sa fii atenta la numarul de caloriisi la marimea portiilor. Cand este urmata adecvat, dieta ofera aproximativ 1500 de calorii pentru femei si 2200 de calorii zilnice pentru barbati. Se recomanda sa efectuezi exercitii fizice – aproximativ 45 de minute de acitivtati moderate de aerobic, de exemplu plimbatul sau jogging. Creatoarea dietei, Holly McCord, sustine ca cei care tin dieta vor slabi aproximativ 1 kilogram pe saptamana, care este o rata sanatoasa si care poate fi sustinuta in cazul pierderii de kilograme.

De ce functioneaza dieta cu unt de arahide?

Comparativ cu alte diete de slabit, aceasta pare mai putin exigenta in ceea ce priveste lucrurile pe care ai voie si pe care nu ai voie sa le faci. Motivul pentru care dieta functioneaza este pentru ca ea combina anumite principii verificate stiintific care incurajeaza pierderea in greutate: restrictii calorice moderate, exercitii aerobice zilnice si mese si gustari mici in timpul zilei pentru a incuraja arderea grasimilor si pentru a descuraja poftele.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onTuesday, June 26th, 2018 at 5:04 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.