Dieta de slabire pentru persoanele cu grupa 0

Dieta pentru grupa sanguina 0

Dieta pentru grupa sanguina 0

O dieta bazata pe grupa de sange este un plan de nutritie bazat pe tipul de sange. Potrivit dr. Peter D’Adamo, are loc o reactie chimica intre grupa de sange si alimentele consumate. Aceasta reactie este parte a mostenirii genetice cauzata de lectine – proteine diverse care se gasesc in alimente, au proprietati de aglutinare care afecteaza sangele. Dieta bazata pe grupa de sange este restaurarea ritmului natural genetic si functioneaza pentru ca esti capabil sa urmezi un plan cercetat stiintific, logic si clar bazat pe profilul celular individual.

In cazul dietei de slabire pentru persoanele cu grupa 0 se recomanda un regim alimentar bogat in proteine animale si exercitii fizice intense. In cazul proteinelor sun sugerate carnea slaba de peste, pui, vita, cat mai proaspata si trebuie evitate mezelurile preparate industrial. Sunt benefice si alimentele marine pentru ca sunt o sursa bogata de iod si pentru ca regleaza functia tiroidiana (cu care ar putea avea probleme cei cu grupa 0). Produsele lactate trebuie reduse, insa pentru ca este necesar calciul, se recomanda suplimenti alimentari sau, ca alternative, branza si laptele de soia.

In cadrul dietei de slabire pentru persoane cu grupa 0 nu sunt recomandate pastele fainoase, dulciurile si painea pe baza de faina de grau pentru ca glutenul incetineste metabolismul si transforma hrana in depozite de grasimi. Ca alternativa, se recomanda fructele pentru ca reprezinta o sursa importanta de fibre, vitamine si minerale.

Alimentele care ajuta cel mai mult in dieta de slabire pentru persoanele cu grupa 0 sunt algele, napul, sarea, ficatul, carnea rosie, spanacul, broccoli si fructele de mare si pestele. Alimentele care trebuie evitate sunt graul, porumbul, fasolea, lintea, varza simpla si de Brussels si conopida.

Pe scurt, dieta pentru persoanele cu grupa 0  este pur si simplu o variatie a unor diete bogate in proteine si scazute in carbohidrati care sunt populare si in prezent, ca de exemplu dieta Atkins.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, June 22nd, 2018 at 4:55 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.