Dieta de slabit in functie de grupa sanguina

Dieta dupa grupa sanguina este o modalitate de a manca care se bazeaza pe grupa sanguina a individului (A, B, AB sau O) pentru a dicta dieta. In cartea sa, Mananca adecvat pentru grupa ta sanguina, doctorul naturopat Peter D’Adamo, prezinta ideea ca grupa sanguina a individului determina ce alimente sunt sanatoase pentru el si care nu. Cartea prezinta originile antropologice ale fiecaruia dintre cele patru tipuri sanguine si explica de ce fiecare tip de sange dezvolta anumiti anticorpi impotriva anumitor alimente. Anticorpii sunt proteine din sange care identifica si ataca substante care sunt straine corpului.

Dieta in functie de grupa sanguina include liste extensive de alimente care sunt benefice pentru fiecare grupa sanguina. Lista include si alimentele care trebuie evitate de fiecare tip de sange si alimentele care sunt neutre sau benigne. Dr. D’Adamo declara ca dieta nu va imbunatati doar sanatatea, dar te va si ajuta sa ajungi la greutatea ideala. Doctorul D’Adamo a raportat beneficii in sanatate la pacientii sai care au urmat dieta. Ei nu doar ca au slabit, insa potrivit doctorului, fiecare tipde sange este mai susceptibil la anumite boli decat la altele.

Potrivit doctorului D’Adamo, beneficiile dietei in functie de grupa sanguina pentru persoanele cu tipul A includ pierderea in greutate si un risc scazut de a dezvolta boli de inima, cancer, anemie, disfunctii ale vezicii urinare si ale ficatului si tipul I de diabet. Pentru indivizii cu tipul B, beneficiile includ pierderea in greutate si reducerea riscului de a dezvolta sindromuld e oboseala cronica, tipul I de diabet, boli auto-imune si scleroza multipla. Indivizii cu grupa sanguina O pot slabi si pot preveni disfunctii de coagulare a sangelui, ulcer, hipotiroidism, astm si boli inflamatorii. Cei care au tipul de sange AB si urmeaza dieta in functie de grupa sanguina pot pierde in greutate si isi pot reduce riscul de a dezvolta boli de inima, cancer si anemie.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onTuesday, October 23rd, 2012 at 4:42 am and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.