Dieta Dukan de slabit

Dieta Dukan

Dieta Dukan

Dieta Dukan isi ia numele de la inventatorul sau Pierre Dukan si reprezinta o versiune imbunatatita a dietei Atkins. Dieta Dukan de slabit este formata din trei faze: faza de atac care se bazeaza pe consumul alimentelor proteice cu scopul de a inlatura tesutul adipos, insa si mentinerea masei musculare; faza a doua in care se introduc treptat legumele pentru echilibrarea regimului alimentar; faza a treia in care se evita revenirea greutatatii; ultima faza care presupune stabilizarea si mentinerea greutatii.

Cu ajutorul dietei Dukan se poate slabi in prima luna intre cinci si zece kilograme intr-un stil mai brusc, urmand o pierdere in greutate constanta, dar mai inceata.

Prima faza a dietei de slabit Dukan consta in consumul integral de proteine si anume: carne de pui, peste, vita, curcan, iepure si manzat. Sunt permise si alte alimente ca ouale (insa nu mai mult de patru pe saptamana), fructele de mare, anumite lactate degresate si condimentele. Trebuie sa tineti cont de faptul ca acestea nu trebuie prajite, iar legumele si dulciurile sunt interzise. De asemenea, se recomanda consumul a doi litri de apa in fiecare zi, cat si exercitii fizice sau plimbari de cel putin 30 de minute in fiecare zi.

A doua faza a dietei Dukan, care dureaza maxim trei saptamani, introduce legumele cu continut scazut de zahar. Nu sunt permisi morcovii, cartofii, porumbul, orezul si nici pastele fainoase. Se recomanda ca legumele sa fie introduse treptat.

A treia faza a dietei Dukan se introduc treptat fructele si cerealele, cat si trei felii de paine in fiecare zi. totusi, trebuie evitate preparatele prajite, cele afumate, conservele si anumite grasimi. Una dintre regulile dietei de slabit presupune ca fiecare joi sa ramana o zi de regim strict proteic – regula care ramane valabila mai multe luni de zile.

Ultima faza a dietei Dukan are ca scop mentinerea si stabilizarea greutatii obtinute si poate fi vazuta ca crearea unui stil de viata mai sanatos. Pe toata durata dietei trebuie sa consumati doi litri de apa pe zi si trebuie efectuate exercitiile sau plimbarile de 30 de minute.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, September 22nd, 2018 at 4:48 am and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.