Dieta miracol pentru metabolism

Daca ai incercat mai multe cure de slabire si niciuna nu a avut efect, incearca dieta miracol pentru metabolism, o metoda noua si revolutioanara. Dieta a fost  creata de nutritionista Diane Kress care a declarat ca „in mod traditional, ptogramele de slabire sunt construite pe presupunerea ca metabolismul oamenilor functioneaza in aceeasi modalitate. Ca, daca iti monitorizezi caloriile si grasimile, consumi mancaruri slabe sau unrmezi un plan de dieta, orice ai fi, vei slabi.” Potrivit nutritionistei, cercetarile medicale recent si xeperienta sa cu clienti care sufereau de probleme de greutate sugereaza ca aproximativ 50 % dintre oameni sufera de metabolism alternativ, pe care il denumeste metabolismul B (cunoscut si ca rezistenta fata de insulina, sindrom X). Este o conditie mostenita care provoaca apetit dezechilibrat si face ca trupul sa supra-proceseze carbohidratii pe care ii transforma in grasimi in timp foarte scurt.

Dieta miracol, pentru metabolism este destinata acestor oameni, care indiferent cat tin dieta si cate exercitii fac, pur si simplu nu reusesc sa slabeasca. Manifestarile asociate cu metabolismul B sunt modalitatea in care corpul uman metabolizeaza carbohidratii si modul in care este secretata insulina. Metabolismul B poate contribui la anumite probleme medicale ca diabetul de tip 2 sau sindromul polictistic ovarian.

Dieta incepe cu un fel de detoxifiere care dureaza 8 saptamani. Este o perioada in care se consuma foarte putini carbohidrati. Rezultatul va fi ca celulele de grasime se vor micsora si vei slabi, cea mai observabila parte va zona abdomenului care va scadea dramatic.

Regulile de baza ale dietei miracol pentru metabolism sunt:

–          Poti manca atat doresti din alimentele acceptate – insa, bineinteles, daca mananci cantitati imense, slabirea va stagna. Consuma un mic dejun, pranz si cina usoare, o masa principala la fiecare 5 ore si eventual cate o gustare, daca simti senzatia de foame. Ca gustare poti incerca branza cu grasime scazuta, nuci, telina cu crema de branza slaba, legume, masline, jeleuri fara zahar, budinca de lamaie.

–          Consuma cel putin doi litri de apa pe zi sau fluide care nu contin cafeina.

–          Incearca sa nu depasesti cele 5 ore permise intre mesele principale. Cu o ora inainte de a te pune sa dormi, nu uita sa iei o gustare usoara.

In fiecare zi, rezerva-ti 30 de minute pentru exercitii sau sport, de cinci ori pe saptamana.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onFriday, September 14th, 2018 at 5:13 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.