Dieta Slim sa slabesti in 6 saptamani

Dieta Slim vine de la Slimness with the lowest index of metabolism, reprezinta adica o metoda de slabire prin utilizarea alimentelor cu indice glicemic scazut. Poti ajunge la greutatea propusa in doar 6 saptamani fara sa te infometezi si urmand un plant de dieta echilibrat. Dieta a fost conceputa in urma observarii atente a alimentatiei obisnuite si a motivelor pentru care oamenii iau in greutate. Astfel, a fost dezvoltat un nou sistem de masura care masoara forta de depozitare a unui aliment si modalitatea in care acesta transmite creierului senzatia de satietate. Indicii folositi sunt impartiti in trei feluri: glicemici, care se asimileaza, anzimatici, care se difera si calorici, care se depoziteaza.

In cadrul dietei Slim, indicii folositi sunt in functie de culoare. Alimentele cu un Slim mai aproape de 100 are posibilitatea de a fi depozitat in organism cu mai multa usurinta. Astfel avem zona verde (slim intre 0 si 35), cu forta de depozitare slaba si include: majoritatea legumelor, peste si crustacee, lapte, carne rosie si de vitel, fulgi de ovaz si de grau, oua fierte, citrice, kiwi, migdale, branza alba.  Zona oranj cu slim de 40 – 55 include uleiul de masline si floarea soarelui, serbetul, orezul brun, branzeturile afumate, faina si painea integrala, fructele proaspete si uscate, vinul rosu, pizza si altele. Zona rosie cu slim de 60 – 80 include smochinele, bananele, cerealele, mezeluri, fructe cu sirop, peste in ulei, diferite bauturi, prune, cereale, cartofii prajiti, etc. Zona violet cu slim de peste 80 include cerealele rafinate, mezeluri, zaharul, berea, vinul orelucrat, prajiturile, biscuitii si arahidele.

Pentru ca dieta slim sa functioneze, alimentele trebuie asociate in asa fel incat indicele slim sa fie scazut. Astfel, se pot evita crizele hipoglicemice si se regleaza apetitul. Dieta slim este compusa din 3 faze: in prima faza, de trei saptamani, are loc o slabire brusca, in care fiecare masa este compusa din 3 alimente, din care unul trebuie sa fie de origine proteica. A doua faza a dietei dureaza tot trei saptamani si este asemanatoare primei faze, insa se adauga 2 mese in plus pe saptamana. Ultima faza a dietei are ca scop mentinerea greutatii obtinute si dureaza pe tot parcursul vietii. Sunt incluse mai multe alimente si inca doua mese pe saptamana.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, September 15th, 2018 at 4:48 am and is filed under Cure de Slabire, Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.