Dr Oz recomanda dieta prin care slabesti 6 kilograme

Minus 6 kilograme

Minus 6 kilograme

Una dintre problemele legate de slabire si dieta cu care se confrunta majoritatea persoanelor care tin o dieta este ca majoritatea iau in greutate tocmai din cauza ca se infometeaza in timpul dietei. Potrivit Dr Oz exista un plan de dieta care chiar functioneaza si care a fost testat de un numar tot mai mare de femei care au reusit sa slabeasca semnificativ si sa tina kilogramele in plus departe.

Secretul acestui plan? Consuma cat mai multe alimente bogate in substante nutritive in timp ce mentii regula de 90/10 in fiecare zi. regula este simpla si eficienta – consumi 90 % mancare densa in nutrienti ca legume, nuci, seminte, fasole, cereale integrale si fructe la fiecare masa, lasand 10 % in uleiuri sanatoase, carnuri si produse lactate. Dr Oz explica si de ce functioneaza dieta: deoarece odata cu aportul caloric scazut, creste substantial aportul de vitamine, minerale, fitochimicale si antioxidanti care actioneaza prin faptul ca accelereaza metabolismul si arderea grasimilor.

Dieta propusa de dr Oz mai are un beneficiu: poti manca oricat doresti si sa nu iti fie foame, in timp ce corpul tau va elimina toxinele. In plus, faptul ca vei slabi destul de mult in doar sapte zile te va incuraja sa continui cu un stil de viata mai sanatos.

Prima regula a dietei dr Oz cu ajutorul caruia poti slabi pana la sase kilograme in doar sapte zile este ca la fiecare masa, in fiecare zi trebuie sa urmezi regula 90/10 de care vorbeam anterior.uita ce ai invatat inainte despre cum sa iti incepi ziua cu un mic dejun plin de proteine. In loc, incorporeaza in 90 % din micul tau dejun alimente bogate in nutrienti ca fructe, nuci si cereale integrale. De exemplu, terciul de ovaz amestecat cu un amestec de fructe ca banane, coacaze, capsuni nu te va impovara cum va face un ou, insa iti va da mai multa energie.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onWednesday, July 4th, 2018 at 4:56 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.