Dr Oz si dieta “mananca ce iti place”

Mananca ce iti place

Mananca ce iti place

Un nou studiu efectuat de Universitatea melbourne din Australia a descoperit ca in momentul in care ai pierdut putin in greutate nivelul de leptina, hormonul care regularizeaza apetitul, scade, crescand dorinta de a manca tot ce intra in campul vizual. Cine nu a patit asta? Aparent, foarte putini dintre noi. Cercetatorii de la UCLA au descoperit ca doua treimi dintre cei care tin dieta iau in greutate mai mult decat au pierdut in aproximativ patru – cinci ani. Nu e de mirare ca unul dintre cei mai mari factori de risc de a lua in greutate este o dieta de slabit.

Daca acest lucru ti s-a intamplat si tie, sunt sanse ca dieta pe care incerci sa o urmezi nu ti se potriveste. Ceea ce ar trebui sa faci ar fi sa iti croiesti o dieta potrivita vietii si gusturilor tale pentru ca “daca o dieta nu ti potriveste, te vei lasa de ea” spune dr Oz.

Planul de dieta „mananca ce iti place” functioneaza pentru ca nu este o dieta. In cazul unei diete, vei avea fantezii despre diferite alimente si preparate si vei fi tentata sa o lasi balta. Insa nu vei fi tentata sa abandonezi planul de dieta al dr Oz deoarece nu renunti la alimentele preferate – vei fi doar mai inteleapta in ceea ce priveste alegerile pe care le faci. Nu te vei infometa pentru ca vei consuma destule calorii (1450 pe zi) si vei consuma alimente care contine suficiente grasimi, proteine si fibre pentru a mentine senzatia de satietate. Dr Oz sustine si ca iti vei satisface „foamea hedonica” – nevoia pentru alimente care iti ofera placere.

Prin dieta „mananca ce iti place” nu vei avea pofte si nu va trebui sa te chinui sa eviti ceea ce vrei de fapt. Iar, uneori, trebuie efectiv sa mananci mancarea preferata, spune Dr Oz. Nu trebuie sa consumi foarte mult, o bucatica de biscuite cu ciocolata nu te va ucide, insa fii atenta la gust si la comfortul pe care il aduce.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, June 30th, 2018 at 4:50 pm and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.