Regimul de slabit Marychny

Regim de slabt

Regim de slabt

Cu ajutorul acestui regim de slabit Marychny aveti posibilitatea de a slabi pana la trei kilograme intr-un interval de sapte zile. Nu se recomanda ca regimul sa fie urmat pentru mai  mult timp pentru ca poate cauza la malnutritie.
Regimul de slabit Marychny a fost creat pentru persoanele care vor sa piarda in greutate mai repede pentru un eveniment. El nu prezinta rezultate pentru termen mai lung de timp si nici nu reprezinta o modalitate sanatoasa de nutritie.
Daca rezultatele regimului sunt conform asteptarile, acesta poate fi reluat dupa cateva saptamani. Intre timp, este recomandat sa aveti o alimentatie sanatoasa si un stil de viata potrivit pentru a preveni efectul yo – yo (de revenire a kilogramelor).
Meniul pentru regimul de slabit Marychny arata astfel:

Micul dejun – o ceasca de ceai amar sau cafea neagra cu putin zahar.

Al doilea mic dejun (ora 10:00) – 40 g branza.

Pranzul – un ou tare, 120 g carne la gratar, 20 g branza.

Gustarea de dupa-amiaza – identica cu primul mic dejun.

Cina (orele 19:00) – 120 g carne slaba, salata cu ulei.

Inainte de culcare – un pahar de ceai de musetel (sunatoare).

Trebuie sa tineti minte ca in cadrul regimului de slabit Marychny trebuie sa beti cel putin 1,5 litri de apa in fiecare zi. Sucurile sunt interzise, chiar si cele din fructe proaspete. In schimb, puteti adauga suc de lamaie intr-un pahar de apa. Programul meselor poate fi schimbat potrivit programului fiecaruia, insa nu e voie sa treaca mai mult de trei ore intre mese, iar nu e voie sa se consume nimic cu trei ore inainte de culcare. Este recomandat ca in timpul regimului de slabit Marychny sa faceti cat mai multa miscare pentru a favoriza arderea caloriilor. La sfarsitul regimului veti avea cu aproximativ trei kilograme mai putin.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onWednesday, July 4th, 2018 at 4:54 am and is filed under Diete de Slabire. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.