Cura de slabire cu grapefruit sa slabesti 3 kilograme

Minus 3 kilograme

Minus 3 kilograme

Cura de slabire cu grapefruit este folosit inca din anii 70 si, in ciuda dietelor noi aparute, mai are succes. In cadrul curei de slabire cu grapefruit, regimul alimentar se bazeaza pe consumul de grapefruit si banane, combinat cu alte alimente. Durata curei de slabire este de o saptamana, timp in care se pot pierde intre doua si trei kilograme. Totusi, dieta este interzisa persoanelor care sufera de infectii urinare si celor care sufera de diabet.

Ca fruct, grapefruitul prezinta abilitati anti – inflamatorii si promoveaza sanatatea cardio – vasculara, reprezinta un dezinfectant natural pentru ca elimina bacteriile si este considerat un remediu natural pentru diferite conditii ca matreata, negi si bataturi. Ananasul prezinta resurse bogate de vitamine ca vitamina A, C, calciu, fosfor si potasiu. Printre altele ajuta la intarirea sistemului osos, imbunatateste digestia, previne racelile si tusea, mentine gingiile sanatoase si alina artrita.

Structura curei de slabire cu grapefruit:

In primele trei zile ale curei de slabire se consuma doar grapefruit sau ananas, fie sucul, fie frucutul proaspat. Urmatoarele patru zile ale dietei permit o alimentatie mai diversificata, incluzand carne, oua, peste, salate, insa gatite cu foarte putin ulei. Fructele, grapefruitul sau ananasul, reprezinta desertul.

Pe toata perioada curei de slabire cu grapefruit sunt interzise urmatoarele; zaharul, alcoolul si lichidele cu zahar adaugat sau alt tip de aport de calorii.

Printre avantajele curei de slabire cu grapefruit  amintim ca este o dieta bogata in vitamina C. Insa, pentru ca este un regim restrictiv si nu ofera suficiente calorii organismului, aceasta nu are voie sa fie prelungita pentru mai mult de sapte zile.

In opinia specialistului, Dr Gheorghe Soare, medic primar endocrinologic „Fiti foarte precaute cand urmati aceasta dieta, pentru ca este una de semi-post. Este adevarat ca grapefruitul este bogat in vitamina C, dar un kilogram din acest fruct aduce organismului doar 370 de calorii – mult prea putin fata de cat este minimum necesar.”

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, July 14th, 2018 at 5:16 pm and is filed under Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.