Cura de slabire cu grapefruit

Cura cu grapefruit

Cura cu grapefruit

Desi a aparut la inceputul anilor 30, cura de slabire cu grapefruit inca mai are succes in diverse parti ale lumii. Fructul grapefruit are mai multe proprietati benefice. De exemplu ajuta la prevenirea artritei si actioneaza ca antiseptic, ajuta la prevenirea cancerului, la scaderea nivelului de colesterol, trateaza diferite conditii ca raceala comuna, febra, dizolva pietrele la rinichi, imbunatateste functiile ficatului, intareste sistemul imunitar si ajuta la pierderea in greutate. Grapefruitul este bogat in enzimele care ard grasimile, are un continut bogat de apa si contine mai putin sodiu. Combinatia acestor trei caracteristici au facut ca grapefruitul sa fie fructul perfect pentru cresterea ratei metabolice a corpului.

Una dintre variantele curei de slabire cu grapefruit consta intr-un regim alimentar cu putine proteine. Totul se invarte pe ideea ca anumite alimente au proprietati de ardere a grasimilor.

Meniu pentru cura de slabire cu grapefruit:

La micul dejun se consuma o jumatate de grapefruit si o cafea.

La pranz se mananca o alta jumatate de grapefruit, un ou, salata, o felie de paine prajita si ceai sau cafea, insa neindulcite si fara zahar.

La cina se consuma o jumatate de grapefruit, doua oua, salata verde cu rosii si ceai sau cafea, tot asa, fara lapte sau zahar.

Avantajele curei de slabire cu grapefruit sunt date de fructul in sine care nu contine grasimi, este slab in calorii, dar bogat in vitamina C. In plus, grapefruitul rosu contine si beta – caroten. Printre partile slabe ale dietei amintim ca este o dieta de slabit monotona si poate fi greu de urmat; prezinta un mare deficit de fier, calciu si alte vitamine si nu reprezinta un regim alimentar adecvat pentru o perioada prea lunga de timp.

Cura de slabire cu grapefruit nu trebuie urmata pentru mai mult de 21 de zile pentru ca este un regim alimentar restrictiv.

 

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onWednesday, September 5th, 2018 at 4:47 pm and is filed under Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.