Dieta cu struguri te ajuta la slabesti 4 kg in 7 zile

Daca te intrebai cum poti slabi pana la 4 kilograme intr-o singura saptamana si in acelasi timp sa isi si detoxifici organismul, ai gasit solutia: dieta cu struguri. Nascuta in Franta, la inceputul secolului 20, dieta are un rol dublu: pe langa faptul ca ajuta la pierderea in greutate, ajuta si la curatarea organismului de diferite toxine si imbunatateste rata metabolica. Poti arata cu 10 ani mai tanara, ceea ce nu strica niciodata, indiferent de varsta pe care o ai.

Doctorul Joseph Vercauteren, un on de stiinta, a descoperit in anul 1993 ca semintele si tulpinile de struguri aruncate dupa producerea vinului erau mai pretioase decat produsul final in sine. Tot el a descoperit ca polifenolii pe care ii contin strugurii au abilitatea de a incetini procesul de imbatranire prin neutralizarea radicalilor liberi si incetinirea aparitiei ridurilor. Un polifenol extras din struguri este resveratrolul, despre care se crede ca poate previne boala Alzheimer’s, ca poate dizolva cheagurile de sange si ca poate scadea colesterolul. Strugurii contin si minerale ca potasiu, magneziu, fier, calciu, cobalt si fosfor care ajuta la intarirea sistemului muscular si osos, la asimilarea vitaminelor si la imbunatatirea functiilor cerebrale.

Dieta cu struguri are deci mai multe avantaje. Pe langa faptul ca vei slabi, iti vei si detoxifia organismul de toate substantele nocive, lucru care ajuta in plus la pierderea in greutate, cat si la sanatate. Dieta cu struguri prezinta avantaje si fumatorilor: ea reduce riscul de dezvoltare a cancerului pulmonar.

Totusi trebuie sa stii anumite lucruri. Dieta cu struguri are o durata de 3 – 7 zile, ajutandu-te sa slabesti pana la 4 kilograme in doar 7 zile. Daca dieta este tinuta in jur de 3 zile se pot slabi pana la 2 kilograme. Ideea este ca mesele principale ale zilei nu mai sunt 3 mari ci vreo 5 – 6 mese mai mici pentru a preveni instalarea senzatiei de foame si a eventualelor pofte. Fiind un aliment bogat in nutrienti si vitamine, strugurii vor ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, in special daca sunt astfel repartizati de-a lungul zilei. Cantitatea de struguri recomandata pentru consumul zilnic variaza intre 1,5 si 3 – 4 kilograme. In timpul dietei se poate consuma apa plata sau ceai verde sau de plante.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onMonday, September 3rd, 2018 at 4:44 pm and is filed under Diete de Slabit cu Fructe. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.