|
Stimati prieteni,
Sunt bucuros ca v-am intalnit on-line!
Sunt deosebit de interesante articolele
prezentate, si sper sa imi fie utile in
realizarea dorintei mele de a slabi. Am 68 de ani si in 2003 luna a XI-a am avut o operatie de anevrism oftalmic dreapta, si multumita lui Dumnezeu si multumita echipei de medici care efectuiaza operatii de micro-cirurgie crania dela Spitalul Bacdasar Arseni, care au maini de aur, sunt astazi intreg. Am inteles gresit "sa ma feresc de eforturi fizice", iar de felul meu un mare mancacios, azi sunt supraponderal. As dori sa scap de KG-le in plus, dar nu am posibilitati financiare pentru a cumpara produse de slabit, sau a urma tratamente la cabinete sau sali de gimnastica etc. Am gasit sfaturi interesante "rasfoind" o parte din articolele postate de Dvs. Va
multumesc mult pentru ceiace am gasit si voi gasi in continuare. Va doresc mult succes in activitatea Dvs. As gasi interesanta posibilitatea de a lua legatura prin intermediul site-ul Dvs., cu alte persoane in situatia mea de supra-ponderal, persoane serioase, cu care sa ne consultam, sfatuim si incurajam reciproc, fara a se face glume ne la locul lor.
Cu multa stima Mircea Brasov.
|