Cure de slabire forum

in Cele mai bune exercitii fizice by alice1234, 06-04-11 10:30
in Cele mai eficiente si mai sanatoase diete by alice1234, 06-04-11 10:26
in Cele mai eficiente si mai sanatoase diete by giuliana, 25-04-10 17:55

Inregistrare

Slabirefit
Bun venit, Vizitatorule
Autentifica-te sau Creaza-ti cont.    Ai pierdut parola?
Multumiri de la Mircea (1 membri/vizitatori citesc acum) (1) Oaspete
Mergi in jos Scrie un raspuns Preferat de: 0
SUBIECT: Multumiri de la Mircea
admin (Admin)
Admin
Subiecte/Mesaje: 14
Offline Click aici pentru a vizualiza profilul acestui membru
Multumiri de la Mircea 3 Ani, 7 Luni in urma  
Stimati prieteni,
Sunt bucuros ca v-am intalnit on-line!
Sunt deosebit de interesante articolele
prezentate, si sper sa imi fie utile in
realizarea dorintei mele de a slabi. Am 68 de ani si in 2003 luna a XI-a am avut o operatie de anevrism oftalmic dreapta, si multumita lui Dumnezeu si multumita echipei de medici care efectuiaza operatii de micro-cirurgie crania dela Spitalul Bacdasar Arseni, care au maini de aur, sunt astazi intreg. Am inteles gresit "sa ma feresc de eforturi fizice", iar de felul meu un mare mancacios, azi sunt supraponderal. As dori sa scap de KG-le in plus, dar nu am posibilitati financiare pentru a cumpara produse de slabit, sau a urma tratamente la cabinete sau sali de gimnastica etc. Am gasit sfaturi interesante "rasfoind" o parte din articolele postate de Dvs. Va
multumesc mult pentru ceiace am gasit si voi gasi in continuare. Va doresc mult succes in activitatea Dvs. As gasi interesanta posibilitatea de a lua legatura prin intermediul site-ul Dvs., cu alte persoane in situatia mea de supra-ponderal, persoane serioase, cu care sa ne consultam, sfatuim si incurajam reciproc, fara a se face glume ne la locul lor.

Cu multa stima Mircea Brasov.

Raporteaza la moderator   Conectat Conectat  

Ultima editare: 02/07/01 02:16 de admin.
  Administratorul a blocat posibilitatea vizitatorilor de a scrie in forum. Doar utilizatorii inregistrati pot scrie in forum.
      Subiecte Autor Data
    thread link
Multumiri de la Mircea
slabiref 02/07/01 02:14
Mergi in sus Scrie un raspuns
Realizat cu ajutorul FireBoardvei primi cele mai recente subiecte si mesaje direct pe desktop-ul tau

Acai Berry  |  Cafea de Slabit