Dr Oz explica cum sa slabesti dupa 50 de ani

Dieta de slabit dupa 50 ani

Dieta de slabit dupa 50 ani

Recent, dr Oz a scos la lumina cateva tactici pentru a amana luarea in greutate care afecteaza milioane de oameni odata cu imbatranirea. Stim cu totii ca puteam manca orice cand eram adolescenti, fara sa ne ingrasam deloc. Mai tarziu insa, aceeasi oameni iau in greutate cu 5, 10 sau chiar mai multe kilograme. Si stim deja ca Timpul nu este de regula prietenul nostru cand vine vorba de riduri, grasimi si masa musculara. Insa sunt unele lucru care pot fi facute pentru a nu iti arata adevarata varsta.

Dr Oz: program de dieta pentru cei de 50 de ani

Dr Oz s-a focalizat asupra femeilor de peste 50 de ani si a sugerat ca, din cauza pierderii de estrogeni, acestea ard cu aproximativ 200 de calorii mai putin pe zi decat in perioada in care aveau 30 de ani.

Dr Oz spune ca odata ce corpul unei femei pierde estrogeni, celulele adipoase incearca sa compenseze si acumuleaza grasimi. Aceste grasimi in plus produc estrogen. Daca alimentezi corpul cu o forma alternativa de estrogen (de exemplu fitoestrogenii din semintele de in) atunci corpul nu va tinde sa depoziteze la fel de multe grasimi.

Astfel, dr Oz recomanda doua lingurite de seminte de in pentru a oferi corpului fitoestrogeni pentru a combate luarea in greutate. Asigura-te ca folosesti seminte proaspete si macina-le inainte sa le consumi deoarece nu se digera daca sunt inghitite intregi.

Dr oz ofera o reteta pentru a combate grasimea care poate deveni o problema in jurul varstei de 50 de ani. E nevoie de 2 banane, 3 linguri de pepene verde (contine arginina care ajuta la arderea caloriilor), 3 linguri de iaurt grecesc (reduce absorbtia grasimilor din alte alimente), o ceasca de coacaze proaspete (contin polifenoli care combat grasimile), doua linguri de seminte de in, bucatele de ciocolata neagra.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onThursday, September 15th, 2016 at 4:46 pm and is filed under Metode de slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.