Mituri despre curele de slabire

Curele de slabire

Curele de slabire

De-a lungul timpului, au aparut foarte multe tipuri de cure de slabire si, bineinteles, au aparut si zvonurile si s-au creat anumite mituri despre ele. Desi s-au pastrat si multe idei reale, multi dintre s-ar putea sa avem informatii gresite cu privire la curele de slabire.

De exemplu, se crede ca greutatea ideala este cea din tabele – adica raportul dintre inaltime si greutate. Insa acestea sunt doar cifre orientative sau, altfel spus, norme stabilite artificial. Acum se stie ca greutatea ideala este cea la care ne simtim bine.

Un alt mit despre curele de slabire spune ca vitaminele stimuleaza metabolizarea grasimilor. Desi vitaminele au grija de arderea corecta a grasimilor, ele nu au legatura cu eliminarea grasimilor din organism.

Se mai crede ca regimurile disociate te ajuta sa slabesti fara sa mai numeri caloriile. Acesta este un mit deoarece organismul uman este capabil sa digere mai multe tipuri de alimente simultan. In plus, in multe alimente proteinele si hidratii de carbon se gasesc impreuna.

Un alt mit despre curele de slabire sugereaza ca prin reducerea caloriilor ingerate vei slabi mai repede. Insa, cea mai buna metoda de a slabi sanatos este trecerea la o alimentatie potrivita. De exemplu, daca reduceti cantitatea de grasimi si le inlocuiti cu alimente hranitoare cum sunt fructele si legumele, nu trebuie sa va chinuiti cu portionarea meselor.

Disciplina este cel mai important lucru intr-o cura de slabire. Fals, cea mai buna cale este sa adopti un regim alimentar potrivit progresiv si nu sa adopti unul radical. Trebuie si sa iti planifici si mici delicii pentru a nu devia de la regimul ales.

Realitatea este ca nu exista un regim anume care sa functioneze la fel pentru toata lumea. Din acest motiv, in momentul  in care alegi o cura de slabire trebuie sa tii cont de anumite lucruri. De exemplu, dieta aleasa trebuie sa se potriveasca stilului tau de viata si de munca. Un alt sfat este sa alegi un regim variat, daca acesta este prea monoton te vei plictisi prea repede si totul va fi in zadar.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onThursday, May 23rd, 2013 at 4:54 am and is filed under Metode de slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.