Alimente speciale si suplimente dietetice recomandate de Dr Ozpro

Alimente recomandate in dieta

Alimente recomandate in dieta

Unele alimente speciale pe care ar trebui sa le includeti sunt cacaoa cruda organica si boabele de wasabi. Caldura din boabele wasabi stimuleaza metabolismul corpului, in timp ce fibrele ajuta la mentinerea senzatiei de satietate. Cacaoa, ca ingredient principal al ciocolatei, este o sursa bogata de magneziu care ajuta metabolismul sa reduca impactul negativ al stresului asupra corpului. De asemenea, cacaoa contine teobromina si anadamina – teobromina este un stimulent natural si anadamida este endorfina. Dr Oz sustine ca, impreuna, aceste substante nutritive ajuta la stimularea interna a corpului pentru a reinvia rata metabolica pentru arderea grasimilor.

Anumite condimente – care contin vanadium – pot ajuta la cresterea metabolismului. Acestea includ piperul negru, semintele de marar si patrunjelul. Vanadiumul poate ajuta la controlarea glicemiei si poate creste masa musculara pentru arderea mai multor grasimi.

Pentru cresterea metabolismului, Dr Oz recomanda spirulina, o alga deshidratata de culoare verde – inchis, plina de proteine. Disponibila sub mai multe forme, spirulina poate fi un supliment delicios si sanatos, potrivit pentru oricare timp al zilei. Un alt tip de alge de mare comestibile care se pot gasi sub forma de supliment dietetic contine fucoxantina  si poate ajuta la arderea grasimilor din jurul abdomenului. Dr Oz recomanda suplimentele care contin fucoxantina si ulei de seminte de rodii.

Alte trei suplimente recomandate de Dr Oz ca optiuni alternative in cazul arderii grasimilor includ:

Sasca inchi – derivat dintr-un tip de nuca din Muntii Anzi si Peru. Este plina de vitamina E, acizi omega 3 si substante anti – inflamatoare care ataca grasimea abdominala. Dr Oz recomanda 600 mg pe zi.

L-arginina – combinata cu exercitii – poate imbunatati si restaura echilibrul hormonal care promoveaza masa musculara. Dr oz recomanda 2000 mg de trei ori pe zi.

L – carnitina, un aminoacid gasit in carne, functioneaza ca o naveta tragand grasimea in celula pentru a fi folosita ca si combustibil. Dr Oz sugereaza o doza de 500 mg de doua ori pe zi la micul dejun si pranz.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onSaturday, September 8th, 2018 at 4:48 pm and is filed under Produse de Slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.