Beneficiile ciocolatei in slabire

Beneficiile ciocolatei

Beneficiile ciocolatei

Probabil te gandesti ca nu ai cum sa slabesti mancand ciocolata. Insa, uneori, mai ales in timpul unei cure de slabire, ciocolata este mai tentanta ca niciodata. Este considerata una dintre micile placeri nevinovate ale vietii, si asta pe buna dreptate.

Chiar daca urmezi o cura de slabire poti consuma putina ciocolata, cu conditia ca sa iei in calcul numarul de calorii. O ciocolata are aproximativ 250 de calorii asa ca iti poti permite ocazional. Ciocolata are o reputatie proasta din cauza ca ea contine grasimi saturate – din untul de cacao – si pentru ca ea contine cafeina. Pe de alta parte, ciocolata contine fenoleni care scad riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare.

In ceea ce priveste cafeina, ciocolata contine doar sase miligrame de cafeina, pe cand cafeaua contine intre 130 si 150 de grame cafeina. Astfel, decat sa renunti la ciocolata, mai bine la cafea.

Cercetarile efectuate la Institutul National de Sanatate Publica si Mediu din Olanda a demonstrat ca ciocolata contine de patru ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde. Mai exact, catechina – un antioxidant puternic, ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor cardiovasculare. 100 de miligrame de ceai negru contine 13,9 miligrame de catechina, iar 100 de grame de ciocolata neagra contine 53,5 miligrame de catechina.

In cadrul curelor de slabire avem nevoie si de vitamine pe care ciocolata le are: B1, B2, D si E, potasiu si magneziu. In plus, ciocolata nu provoaca acnee sau iritatii.

Ciocolata ofera relaxare in timpul unei cure de slabire. Ea stimuleaza endorfinele care permit aportul crescut de oxigen in sange si creaza o stare mentala relaxata. In ciocolata se gaseste si serotonina, cu rol de neurotransmitator, si lucreaza ca antidepresiv.

Daca iti e frica sa nu ramai dependent de ciocolata incearca sa consumi in cantitati mai mici, in locul batoanelor mari de ciocolata cumpara unele mai mici si mai bune pentru a putea savura gustul cremos si irezistibil.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Related Posts

This entry was posted onTuesday, September 18th, 2018 at 4:43 am and is filed under Produse de Slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.