Dr Oz si metode de a suprima apetitul

Apetit suprimat

Apetit suprimat

Dr Oz, un doctor american celebru, a dezvaluit recent informatii despre un supliment pentru suprimarea apetitului numit griffonia simplicifolia.

Griffonia simplicifolia actioneaza prin cresterea nivelului de serotonina din creier si este unul dintre cele mai sigure suplimente pentru pierderea in greutate de pe piata. Cu toate acestea, pentru cei care se simt deja satuli de informatii si sfaturi despre suplimente, exista solutii non – suplimente si naturale pentru cresterea nivelului de serotonina care nu sunt doar simple, dar sunt si exercitii bune care ar trebui incercate zilnic.

Suplimentul recomandat de Dr Oz – griffonia simplicifolia – este o ciuperca din Africa de Vest care niste seminte care contin un compus chimic numit 5 – hydroxtyrptophan (5-HTP). Mai multe studii au aratat ca 5-HTP duce la un nivel crescut al neurotransmitatorilor serotonini in creier, care sunt legate si de controlarea greutatii din cauza capacitatii serotoninei de a suprima apetitul.

Prin dieta nivelurile de serotonina cresc usor cand consumam alimente care contin aminoacizi triptofani. Acesta este transformat in 5-HTP si ulterior in serotonina. Serotonina functioneaza prin trimiterea unor semnale intre celulele creierului si este cunoscut in primul rand pentru ca regularizeaza starea de spirit si comportamentul.

Pentru ca triptofanul din alimente contribuie foarte putin la cresterea nivelurilor de serotonina si pentru 5-HTP nu este tocmai disponibila in alimentele pe care le consumam, suplimentele reprezinta o metoda de a creste serotonina repede pentru a suprima apetitul.

Intr-un studiu publicat in Jurnalul neurologic, cercetatorii au evaluat efectele suplimentului 5-HTP asupra comportamentului alimentar, a starii si asupra pierderii in greutate. Printre cele 19 voluntare obeze s-a observat o schimbare in ceea ce priveste suprimarea apetitului si slabirii.

Dr Oz recomanda ca, impreuna cu 200 miligrame de griffonia simplicifolia – pentru suprimarea apetitului si slabire – indivizii sa ia si ulei de seminte de struguri care actioneaza tot suprimant alimentar. Bineinteles, nu uitati ca nivelul de serotonina poate fi crescut si natural fara a recurge la suplimente.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Angliaa. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Cele mai recente cautari:

Related Posts

This entry was posted onFriday, November 2nd, 2012 at 8:18 am and is filed under Metode de slabit, Produse de Slabit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.