Cearcăne, riduri și pungi sub ochi

Mulți oameni se gândesc adesea să scăpăm de cearcănele de sub ochii noștri. Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire, cea mai vulnerabilă la întregul corp și, la urma urmei, pentru multe femei, după patruzeci de ani, nuanță complet transparentă, obosită, cenușie.

Pentru locuitorii Rusiei, umflăturile, ridurile și cearcănele de sub ochi sunt un fenomen comun și destul de obișnuit, mulți devenind proprietarii acestor manifestări ale complexității vieții și sănătății încă de la o vârstă fragedă. De ce și cum apar ele ??

Ridurile din jurul ochilor sunt cea mai frecventă problemă. Pielea din jurul ochilor nu are stratul lipidic necesar pentru ao proteja. Cu toate acestea, sarcina pe piele este destul de mare atunci când ne exprimăm frecvent și activ emoțiile negative și pozitive, cum ar fi lacrimile și râsul.

Cearcăne întunecate sub ochi

  O altă problemă obișnuită sunt pungile întunecate de sub ochi. Există țesut adipos lângă cale, lichidul se acumulează cu ușurință în ea, provocând întinderea pielii. Dacă observați adesea prezența edemului sub ochi, acesta poate duce în curând la degradarea scheletului de colagen al pielii, care la rândul său poate duce la o hernie grasă, caz în care nu va fi necesară chirurgia plastică, ci chirurgia plastică. 

Ca o manifestare finală a somnului și stresului necorespunzător și inadecvat, este adesea posibil să se dezvolte cearcăne sub ochi. Acestea sunt cauzate de deteriorarea capilarelor din pleoapă, în afara căreia celulele sanguine se dezintegrează în curând și se întunecă. Învinețirea și umflarea în jurul ochilor reflectă uneori simptomele bolii, deci dacă apar prea des, ar trebui să li se facă un examen medical, așa cum vă recomandă medicul dumneavoastră.

IMPORTANT: Un ser special cu un conținut ridicat de vitamina C și tripeptide de cupru redă fermitatea și elasticitatea pielii. Ar trebui folosit timp de câteva luni la rând pentru a scăpa de cearcănele de sub ochi.

Cum să scapi de ridurile de sub ochi

Există mai multe metode medicale eficiente pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor:

  • Dacă aveți 25-30 de ani și acest lucru se întâmplă adesea la o vârstă similară, veți avea nevoie de tratament cu toxina botulinică. 15-20 de unități de Botox sau până la 60 de unități de Dysport este o intervenție serioasă, dar eficientă.
  • Dacă aveți 30-40 de ani și aveți riduri severe, utilizați terapia combinată. Folosim din nou Botox și, după o lună de biorevitalizare sau mezoterapie, preparate pe bază de acid hialuronic. Acest tratament ajută la netezirea ridurilor din jurul ochilor și crește semnificativ sprâncenele. Eficacitatea unui astfel de tratament este în medie de șase luni
  • Dacă aveți peste patruzeci de ani, ar trebui să utilizați recipiente cu materiale de umplutură pentru a reduce volumul țesuturilor moi. Examinarea tuturor zonelor în care ridurile sunt injectate cu umplutură nu numai că elimină multe manifestări ale vârstei, ci și întărește contururile feței.

Riduri sub ochi

Saci de luptă sub ochi

  • Dacă observați saci clar vizibili și cercuri umflate în ochi, nu trebuie să vă supărați. Vina este cauzată de alimentația necorespunzătoare, de obiceiurile proaste și de un sistem perturbat de somn și odihnă. Găsiți suficient somn și culcare, mâncați o dietă echilibrată și în timp util, excludeți alcoolul și fumatul – și luați în considerare rezultatele
  • Printre altele, lucrează la sănătatea ta. O microcirculație mai bună a sângelui, vasele de sânge puternice, pielea suplă din jurul ochilor și relaxarea vă vor ajuta să reveniți la un aspect odihnitor și curat. Desigur, acest lucru nu afectează îmbunătățirea microcirculației, întărirea vaselor de sânge și creșterea elasticității pielii din jurul ochilor cu o serie.

Procedurile pentru tratarea cearcănelor sub ochi sunt disponibile pentru masă în diferite instituții de cosmetologie. Metodele de tratament alese sunt selectate pe baza diferiților factori, cum ar fi sexul, vârsta, expresiile faciale și anatomia. În funcție de nivelul problemei, aceasta include îngrijirea la domiciliu, masaj și tratamente de salon.

Proceduri eficiente

Pentru a scăpa de vânătăi, riduri și pungi sub ochi, fără a face rău pacientului, multe cosmeticiene din întreaga lume sunt confuze simultan. Acum avem soluții dezvoltate și perfecte.

Dar, în ciuda tuturor celorlalte, zona ochilor trebuie să fie întotdeauna extrem de precisă și delicată, această zonă nu tolerează agresivitatea și tensiunea.

  • Efectul laser și exfoliant al hardware-ului Fraxel îmbunătățește permeabilitatea pielii pentru a obține rezultate ridicate după utilizarea ulterioară a emulsiilor de vitamine anti-îmbătrânire cu ingredientele vegetale din produs
  • Procedurile de drenaj limfatic – ridicare cu ultrasunete, terapie cu microcurenți, masaj facial și cu D’Arson – îmbunătățesc în mod eficient circulația sângelui și elimină congestia fluidelor. În cazul vânătăilor slabe, se folosește o coajă specială de curățare.
  • Dacă nivelul balonării crește, veți beneficia de programele de întinerire ELOS, precum și de vizite de biorevitalizare și mezoterapie. Doar câteva vizite la proceduri vor rezolva în mod eficient problema vânătăilor și vor ajuta la scăderea herniei grase. Această problemă trebuie abordată cu medicamente care cresc tonul venelor și limfei, descompun grăsimile