Dar sunt eficiente numai atunci când sunt combinate cu o dietă echilibrată și un program

De mult timp se știe că suplimentarea cu proteine poate crește

De mult timp se știe că suplimentarea cu proteine poate creșteHipertrofia musculară și că suplimentarea cu aminoacizi esențiali este deosebit de importantă în asigurarea organismului cu substanțe nutritive pe care nu le poate sintetiza după antrenamentul în greutate, consumul de proteine stimulează sinteza proteinelor musculare prin furnizarea de blocuri de aminoacizi. În mod tradițional, 20 de grame de proteine au fost considerate suficiente în acest scop.

Cercetătorii au descoperit recent că halterofilii profesioniști care fac antrenamente pe tot corpul ar putea avea nevoie în schimb de aproximativ 40 de grame este incorect să luați un exces de proteine care nu este necesar: de fapt, consumarea a mai mult de 1, 6 g de proteine pe kg de greutate corporală pe zi nu are niciun beneficiu suplimentar pentru construirea mușchilor. La fel ca și în cazul carbohidraților și grăsimilor, excesul de proteine este ars pentru a produce energie, excretat în urină și acumulat sub formă de grăsime momentul administrării suplimentelor este important: cercetările arată că aportul de proteine la culcare este deosebit de util pentru construirea masei musculare notă.

Suplimentele pot fi utile în promovarea recuperării și a creșterii musculare,

Suplimentele pot fi utile în promovarea recuperării și a creșterii musculare,De exerciții fizice concluzie schimbarea compoziției corporale nu este o faptă ușoară. Este nevoie de răbdare, angajament și constanță, dar este cu siguranță la îndemâna ta pentru a rezuma, corpul tău are nevoie în primul rând de trei stimuli de bază pentru a construi mușchi: nutriție, exerciții de anduranță și hormoni. Puteți și ar trebui să manipulați stimulii nutriționali și antrenamentul pentru a vă menține corpul receptiv dacă aportul curent de proteine este scăzut, încercați să îl creșteți, dacă medicul dumneavoastră este de accord.

Dacă în momentul în care faceți greutăți de două ori pe săptămână, încercați să creșteți treptat la trei sau patru sesiuni pe săptămână. Și dacă nu faceți exerciții de rezistență, este timpul să începeți câștigurile musculare pentru bărbați și femei enumerate mai sus indică valorile medii: unii oameni vor câștiga mult mai mult, alții vor câștiga mai puțin pe parcursul unei luni. Dar, în general, media este de aproximativ 1 kg pentru bărbați și 0,5 kg pentru femei pentru a avea cele mai bune șanse de a construi mușchi, este recomandabil să respectați un plan de antrenament, nutriție și recuperare. Asigurați-vă că măsurați compoziția corpului la începutul căii și urmăriți progresul pentru a vedea dacă regimul dvs. de antrenament funcționează.

Dacă în prima lună nu îndepliniți valorile medii menționate mai sus,

Dacă în prima lună nu îndepliniți valorile medii menționate mai sus,

încercați să vă schimbați rutina de antrenament nu există niciun secret pentru construirea mușchilor. Cheia este să depășești obstacolul imediat în fața ta, indiferent dacă pășești pentru prima dată într-o sală de gimnastică sau depășești un moment de impas. Înarmați cu sfaturile și așteptările realiste ale acestui articol, veți fi pe cale să vă compuneți mai bine corpul în cel mai scurt timp posibil Până acum câțiva ani, a treia vârstă a fost aproape considerată începutul ultimei etape a vieții.

Acum, datorită progreselor în medicină și prevenire, ajungem și la a patra și a cincea vârstă dar adevărata problemă nu este cât de mult trăiești, ci cum trăiești; de fapt, puteți găsi oameni ultra optzeci sau nouăzeci de suferințe sau persoane de aceeași vârstă în stare bună de sănătate, care de multe ori, așa cum ne spun mass-media, participă la competiții sportive odată de neconceput cum este posibil acest lucru un lucru important, printre multe care ar putea fi enumerate, este de a evita pierderea masei musculare, care, contrar a ceea ce cred mulți, se poate face la orice vârstă. Dr. Andrea Ungar, geriatrician, ne va ajuta să aprofundăm acest subiect care este prevalența persoanelor ultra-cincizeci care au o lipsă de masă musculară.